OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Dečko je ostavio jer je bila GOJAZNA, ona žestoko uzvratila - sad je moli da se pomire!


IZVOR: N.J. - 14.12.2022 | 14:00


Ova devojka postigla je ogromnu transformaciju!

Foto: Shutterstock
OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Dečko je ostavio jer je bila GOJAZNA, ona žestoko uzvratila - sad je moli da se pomire!

Gojaznost je definitivno jedan od najčešćih zdravstvenih problema 21. veka. S obzirom na način života, brzinu zbog koje se sve dešava, logično je da se "pada pod uticaj" nezdrave hrane koja se jede u hodu zbog nedostatka vremena. To nije problem starih, već sve češće i mladih, a neki srećom uspevaju i samostalno da vrate zdravu kilažu. Volja je ključna, jer bez nje niikakva transformacija nije moguća.

Nina Starčević podelila je na TikTok - u da je zbog gojaznosti dečko ostavio, ali nakon što je uspela da smrša i skine višak kilograma, on je poželeo da joj se vrati. Ona tako nešto nije htela da prihvati, već je sada u ljubavnoj priči sa osobom, koja je volela i kada je bila gojazna.

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/ninastarcevic1

Nina nakon promene

- Kad bivši dečko shvati šta je izgubio pa hoće da se vrati. Hvala ti ali nisi mi potreban pored sebe, imam osobu koja je bila tu kada sam bila debela - napisala je ona u videu na TikTok - u.

 

Ona je podelila video iz bolnice pre nego što je skinula kilažu, te možemo opravdano da posumnjamo da je uradila operaciju želuca. U komentarima ispod videa, ona je to i potvrdila.

Njena transformacija je neverovatna - kako fizička tako i psihička! Devojka se preporodila, a mi nismo jedini koji smo to primetili. Ispod njenog videa gde je pokazala kako je izgledala pre i posle, pozitivnim komentarima nema kraja, ljudi su oduševljeni ogromnom transformacijom koju je ova devojka postigla!

"Bravo", "Napred devojko", "Ovo je za poštovanje", pisali su.

BONUS VIDEO: