SAVRŠEN TRIK OD TRI SASTOJKA ZA UKLANJANJE BUĐI KOJA SE NEĆE VRAĆATI: Nije izbeljivač, a problem je rešen za 20 minuta!


IZVOR: N.J. - 23.11.2022 | 11:00


Kažu da je ovo odlična kombinacija za rešavanje problema u kupatilu!

Foto: pixabay.com
SAVRŠEN TRIK OD TRI SASTOJKA ZA UKLANJANJE BUĐI KOJA SE NEĆE VRAĆATI: Nije izbeljivač, a problem je rešen za 20 minuta!

Rešiti se dosadne buđi može biti skupo i uključivati ​​upotrebu jakih hemikalija, ali stručnjak za čišćenje podelio je trik za prirodno čišćenje od tri sastojka. Mama Mila kune se u prirodni trik za uklanjanje buđi prenosi "Miror".

Da li ste znali da je zima najbolje vreme za razvoj buđi u vašem domu? 

Buđ je često uzrokovana kondenzacijom koja se obično pojavljuje na prozorima u ovo doba godine. Ako se problem ne reši odmah, lako se može proširiti u vašem domu.

Srećom, jedna mama vešta u čišćenju podelila je prirodan način da se reši buđi što znači da ne morate koristiti jake hemikalije koje su i skupe i loše za zdravlje.

Mama Mila podelila je na TikTok - u video za tačne sastojke.. Ona tvrdi da ćete korištenjem domaće formule oterati buđ i sprečiti njen ponovni povratak.

Foto: Izvor: TikTok/ mama_mila

Mama Mila pravi tečnost

Sve što vam treba su tri sastojka – jedna šoljica belog sirćeta, 20 kapi ulja karanfilčića, 20 kapi ulja čajevca. Sve što bi trebalo učiniti je da pomešati sastojke i dodate ih u bočicu sa raspršivačem, a zatim poprskati zaraženo područje. Ostavite 20 minuta dok deluje. 

Mnogi su pratioci bili su srećni što su konačno pronašli trik za čišćenje buđi bez upotrebe izbeljivača.

- Konačno. Neko ko ne preporučuje izbeljivač - pisali su.

Mnogi su bili zapanjeni neverovatnim krajnjim rezultatom, a neki su obećali da će ovo i probati. Mama Mila je odgovorila na komentare i objasnila da ga možete koristiti na drugim zidovima izvan kupatila.

BONUS VIDEO: