ABORTUS JOJ SPASIO ŽIVOT: Pevačica tri puta izgubila bebu, a zbog jednog je bila na korak do smrti!


IZVOR: N.J. - 31.10.2022 | 16:00


Nakon tri abortusa, izborila se za svog sina.

Foto: Izvor: Instagram/iamhalsey
ABORTUS JOJ SPASIO ŽIVOT: Pevačica tri puta izgubila bebu, a zbog jednog je bila na korak do smrti!

Američka pevačica Halsi obradovala je fanove prošle godine kada je otkrila da je u drugom stanju. Nakon dugog perioda borbe pevačica je otkrila da je pre dvadeset četvrte godine imala čak tri abortusa, a jedan je izveden da bi joj spasio život, i upravo taj je bio posebno traumatičan.

- Mogućnost abortusa spasila mi je život i omogućila mom sinu da dobije svoj. Svaka osoba zaslužuje pravo na izbor kada će, hoće li i kako doživeti ovo opasno iskustvo koje menja život. Držaću svog sina jednom rukom, a drugom ću se boriti za prava svom snagom - rekla je ona o pravima na abortus.

Ona ima sina sa producentom Alevom Ajdinom.

Foto: Izvor: Instagram/iamhalsey

Pevačica Halis

- Činilo se okrutnom ironijom da sam mogla sa lakoćom zatrudneti ponovno, ali sam se borila da održim trudnoću. Jedan od mojih spontanih pobačaja zahtevao je "naknadnu negu", što je nežan način da mi kažu da ću morati da abortiram jer moje telo nije moglo samo u potpunosti prekinuti trudnoću. Da nisam abortirala rizikovala bih da dobijem sepsu - napisala je.

Pristila se kako se osećala u tom momentu:

- Bila sam uplašena i bespomoćna. Bila sam spremna na najgore. Dala sam detaljna upustva u vezi s doniranjem mojih organa ako umrem. Ali na svu sreću preživela sam i dobila novu šansu da živim i dobijem divnog sina - otkriva pevačica, prenosi Yumama.

Da podsetimo, ova pevačica boluje od endometrioze, hronične bolesti koju karakteriše pojava tkiva sluzokože koja oblaže matericu na različitim mestima u telu, na kojima se inače ne bi trebalo da bude. Zbog toga dolazi do raznih komplikacija i neželjenih posledica.

BONUS VIDEO: