PARADAJZ ILI BOMBONE U NOKTIMA: Pogledajte šta sve možete da koristite za nadogradnju (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.07.2021 | 12:57


Ako ste mislili da su minđuše i alke na nokima vrhunac mašte koje majstori za manikir imaju, obavezno pogledajte ovaj video na kome je prikazano kako se prave fantastični dezeni uz pomoć jagode, lišća, žice, bonbonica...

Foto: instagram.com/ @ilysmnails

Paradajz je samo jedna od stvari koja je završila na noktima ove umetnice

 

Dugi nokti u originalnom dezenu su postali veoma česta pojava među ženama, koje kao da se takmiče koja će da odradi neobičniji manikir.

Posle neobičnih šara, cirkona i alkica na noktima, ova umetnost je počela da menja i sam oblik noktiju, pa izbor nije više samo između zaobljenih, špicastih  ili kockastih noktiju, već možete da na noktu napravite celu novu ruku.

Na televiziji smo u prilici da gledamo čak i takmičenje u umetnosti pravljenja neobičnih i ukrašenih noktiju, samo što često u tim slučajevima nokti su eksponati za izložbu i nisu baš praktični za korišćenje.

Tako su do sada napravljeni nokti u obliku ušiju, ruku, drveća, ribe... ali mi danas izdvajamo video snimak na kome umetnica koristi zaista jednostavnu tehniku za dobijanje noktija u besprekornom dezenu.

Za savršen dezen  zapravo nije zslužna umetnica, već šare sa predmeta ili biljaka i voća koje koristi.

Naime, ona stavi odabranu stvar na nokat, premaže je gel lakom i pošto se stvrdne, isturpija nokat u odgovarajući oblik, dok se dezen sam pojavi kao osnova nokatne ploče.

Tako možete da imate nokte od jagoda, paradajza, lišća, žice, pa čak i bombonica...

Pogledajte, pa procenite sami koliko je lako i koji od dezena biste vi isporobali.