U ODNOSU SA MUŠKARCIMA POSTOJI 6 TIPOVA ŽENA: Pogledajte o kakvoj podeli je reč!


IZVOR: Republika - 09.04.2021 | 08:29


Iako je, naravno, nezahvalno generalizovati osobine žena, kroz praksu je utvrđeno da ipak postoje određeni tipovi, naročito kada se lepši pol posmatra iz "muškog ugla".

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

Možda će biti potrebni meseci i bolje poznavanje da bi to mogli da odredite, ali žene se skladno njihovim karakternim osobinama i po ponašanju prema partneru mogu podeliti u 6 kategorija.

Alfa žena

Ona ima više iskustva od vas, obično je starija i definitivno mudrija. Društvena je, ambiciozna i tačno zna šta želi, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje. Njeni glavni aduti su inteligencija i samopouzdanje. Veza sa njoj ima potencijal da traje godinama, ali za to joj je potreban samouveren i siguran muškarac.

Opuštena

Ona je zgodna i radije bira trenerku umesto haljina. Verovatno ste se upoznali u kafiću preko prijatelja, gde ona radije provodi noći nego u trendi klubovima. Voli da ostaje kod kuće i druži se sa prijateljima uz dobru večeru, a u životu joj je prijateljstvo najveća vrednost. Aduti ovakvog tipa su to što ne voli dramu i sukobe, te je uz nju dobro raspoloženje zagarantovano. Veza je ugodna i stabilna, a traje dok se jedna strana ne zasiti i želi nešto uzbudljivije.

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

Zabave su njen život

Ona je retko kada budna tokom prepodneva, poznaje na hiljade ljudi i uvek ima rezervni plan u petak ili subotu. Iako je fizički privlačna i druželjubivog karaktera kojim šarmira sve oko sebe, ona baš i nije dobar materijal za stabilnu vezu.

Šašava

Ona je pomalo uvrnuta, ima neobičan smisao za humor, oblači se netipično, ali u duši je prava dobrica. Menja planove u poslednji čas, a više se oslanja na instinkt nego razumne odluke. Sa njom ćete večeri provesti u filozofskim raspravama, na neobičnom sastanku ili u strastvenom okršaju. Njen adut je spontanost koja će vas osvojiti i omogućiti da se odvojite od surove realnosti.

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

Prijateljica

Ona je neko ko vam se oduvek sviđao, ali niste hteli da ugrozite dugogodišnje prijateljstvo. Prednost ovakve devojke je što ste pred njom potpuno opušteni, uvek se smejete i dobro zabavljate. Iz ovakvog odnosa mogu nastati i duge stabilne veze.

Neprikladna

Bilo da je reč o udatoj koleginici sa posla, sestri najboljeg prijatelja, devojci koja previše pije ili menja partnere kao čarape, ili pak vašoj histeričnoj šefici, ima istine u izreci da je "najslađe zabranjeno voće". Sa njom vam ne može biti dosadno, a život će vam se pretvoriti u dramu, pa i triler. Zabavljanje sa nekim ko je potpuno pogrešan za vas jedan je od najboljih načina da shvatite šta želite iz odnosa, ali i dobar način za stvaranje priča koje ćete moči da prepričavate unucima.