MISLILA JE DA ULAZI U MENOPAUZU, A ONDA JE SAZNALA DA IMA RAK DOJKE: Glumicu iz "Čuvara plaže" simptomi opako prevarili, obratite pažnju na OVO


IZVOR: Nevena Jakovljević - 09.01.2024 | 14:20


Kada je Nikol saznala za dijagnozu rekla je da joj je to najgori dan u životu.

Foto: Profimedia
MISLILA JE DA ULAZI U MENOPAUZU, A ONDA JE SAZNALA DA IMA RAK DOJKE: Glumicu iz "Čuvara plaže" simptomi opako prevarili, obratite pažnju na OVO

Glumica Nikol Egert, poznata po ulozi Samer iz serije "Čuvari plaže", nedavno je saopštila javnosti da joj je dijagnostikovan rak dojke u decembru 2023. godine. U intervjuu za časopis "People", Egert je podelila svoje iskustvo sa simptomima i otkrićem bolesti.

Simptomi koje je pogrešno protumačila

Egert je istakla da je prvobitno pripisala simptome koje je doživljavala menopauzi, budući da je dobila 11 kilograma u periodu od tri meseca. Međutim, kada je osetila jak bol u levoj dojci i primetila kvržicu, shvatila je da se radi o nečemu ozbiljnijem.

Nakon što je odlučila da potraži medicinsku pomoć, Egert se suočila sa poteškoćama pri zakazivanju pregleda kod specijaliste, što je rezultiralo mesec dana čekanja. Nakon mamografskog pregleda i tri biopsije, dijagnostikovan joj je rak dojke, što je opisala kao najgori dan u svom životu.

Foto: www.profimedia.rs

Glumica Nikol Egert, poznata po ulozi Samer iz serije "Čuvari plaže"

Porodična briga i podrška prijatelja

Kao majka dvoje dece, Egert je izrazila strah od potencijalnog gubitka i istakla važnost podrške za svoju 12-godišnju ćerku, za koju je jedini staratelj. Njena prijateljica je pokrenula "GoFundMe" stranicu kako bi prikupila sredstva za lečenje, ističući finansijski teret sa kojim se glumica suočava.

Napredak u lečenju i podrška zajednice

Egert je izjavila da je odlučna u nameri da pobedi bolest i da će se suočiti sa operacijom, hemoterapijom i zračenjem. Uz podršku prijatelja i zajednice, nada se da će uspeti da prevaziđe izazove koji je očekuju u borbi protiv raka dojke.

Nikol Egert je otvorila svoje srce i podelila svoju borbu sa javnošću, ističući važnost redovnih medicinskih pregleda i podrške u teškim trenucima.

BONUS VIDEO: