Dobrovoljno zdravstveno osiguranje – saveznik na duge staze


IZVOR: Republika - 18.01.2021 | 09:59


U današnje vreme potrebno je misliti o svom zdravlju i uključiti jednom godišnje redovne kontrole. Najvažnije je da svič lanovi porodice imaju najbolju negu, dostupnost i brz prijem kod lekara koji je vrhunski stručnjak. S druge strane neophodna je najsavremenija dijagnostika kao i pregledi koji mogu da se obave u roku od 48 sati.

Foto: Promo foto

Foto: Ilustracija

Danas je ovaj sistem lečenja kroz Dobrovoljno zdravstveno osiguranje dostupan svim građanima. Prema istraživanjima za samo 9 kafa koje se plate u kafiću može da se obezbedi ovaj komfor u lečenju pacijenata.

Pre 5 godina Triglav osiguranje je uvelo u svoju ponudu Dobrovoljno zdravstveno osiguranje kojim osiguranici dobijaju visok nivo kvalitetne usluge za tegobe narušenog zdravlja.

Postoje mnogo brojne prednosti Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja među kojima se nalaze: privilegovan tretman bez čekanja, bez plaćanja, izbor stručnjaka u najboljim privatnim medicinskim ustanovama širomSrbije, mogućnost odlaska kod lekara van radnog vremena, najsavremenije metode i komfor prilečenju, kreiranje paketa zdravstvenog osiguranja koji odgovara individualnim potrebama i lekari Medicinskog kontakt centra koji su na raspolaganju 24/7.

Foto: Promo foto

Foto: Ilustracija

Pored odlaska u ustanovu osiguranicimogu da dobiju telefonskim putem savetodavnu pomoć kod povišene telesne temperature, glavobolje, nesanice, ali i da se informišu o lekovima, terapijama, vakcinama u slučaju da putuju, kao i da dobiju pojašnjenje kod medicinskihi zveštaja, dijagnoze, terapije, laboratorijske analize.

U samo 4 koraka moguće je potpisati karticu zdravstvenog osiguranja. Na mail zdravstveno.osiguranje@triglav.rs pošalje se upit za informativni obračun dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sa potrebnim podacima. Ako je budući osiguranik zadovoljan ponudom potrebno je da pošalje skeniranu dokumentaciju i informaciju o odabranom pokriću, dinamici i načinu plaćanja. Nakon ovog koraka sledi odobravanje polise i potpisivanje u najbližoj poslovnici dokumentacije i za 15 dana na kućnu adresu biće dostavljena kartica zdravstvenog osiguranja.

Postavlja se pitanje, da li dovoljno mislimo o sebi, porodici i zdravlju ili nam je sve ovo važno samo onda kada se razbolimo. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je saveznik sa stručnom medicinskom uslugom prilagođenom svakom osiguraniku zdravstvene zaštite.