Srpski telegraf svakoga dana poklanja časopis "Kineska medicina"


IZVOR: Republika - 30.03.2020 | 19:15


Uz štampano izdanje dnevnih novina Srpski telegraf, od četvrtka 2. aprila do srede 8. aprila, svakoga dana poklanjamo časopis "Kineska medicina", koji ne bi trebalo da propustite!

Foto: Srpski telegraf

"Kineska medicina" za one kojima je stalo do zdravlja

U novom časopisu koji će biti pred vama, moći ćete da saznate sve detalje o borbi protiv koronavirusa, savremene pošasti koja je zahvatila čitav svet.

U "Kineskoj medicini" možete i da pročitate sve o tome kako da se efikasno zaštitite od koronavirusa i koje su najbolje metode odbrane.

Kako teče oporavak od koronavirusa i koji je najbolji način da ojačate svoj imunitet, što je u ovim trenucima preko potrebno kako bismo lakše prevazišli pandemiju?

Savremena medicina još uvek nema efikasan odgovor na COVID-19, ali tu su lekovi iz prirode koji pomažu u ublažavanju simptoma i efikasno štite od zaraze.

U časopisu "Kineska medicina" pročitajte ekskluzivne ispovesti Kineza koji su se među prvima izlečili, a tu su i saveti za trudnice i majke kako da zaštite svoju decu od koronavirusa.

Sve ove priče i još puno korisnih informacija za efikasnu borbu protiv koronavirusa možete pročitati u časopisu "Kineska medicina", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa svakoga dana, počev od srede 2. aprila.