GAZDA JU JE BACIO SA TERASE: Kraj tužne priče o keruši Hrabrost će vam ulepšati dan (VIDEO)


IZVOR: Zorana TOME DIMITRIJEVIĆ - 20.03.2021 | 12:28


Pas je preživeo pad sa terase zahvaljujući dobrim ljudima koji su je zbrinuli, uspeli da joj omoguće srećan život zahvaljujući pomagalima za hodanje... Ali tu nije kraj.

Foto: facebook.com/Friends of Homeless Animals, INC of RI

Vlasnik je bacio sa terase, ali je ona preživela uprkos svim šansama

Na zverstvo koje je preživela kada je imala samo 9 meseci, reagovalo je mnogo ljudi, pa su brzo prikupljena sredstva za njeno lečenje, ali i invalidska kolica za pse.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Od kada je počela da koristi ovu spravu, Hrabrost je postala pas pud duha, radosti i zahvalnosti. Ona gotovo da ne vidi svoj invalidutet, pa nema razloga da ga mi ističemo.

Da stvar bude još bolja, sklonište u Ajovi gde je Hrabrost bila zbrinuta je objavilo da je konačno pronađen najbolji mogući vlasnik za kerušu.

- Srećni smo da objavimo da je naša Hrabrost pronašla svoj doživotni dom koji zaslužuje! Posle zlostavljanja koje je preživela i koja je razlog te povrede sa kojom će živeti do kraja života, sada će imati samo ljubav, poštovanje i negu. Pobedila je uprkos malim šansama. Želimo ti srećan život, lepotice, uvek ćeš biti u našim srcima i uvek ćemo biti tu za tebe - napisali su na profilu udruženja za bigu o životinjama Friends of Homeless Animals i zahvalili se udomiteljki Beki.

 

 

Tako je tužna priča koja počinje zverstvom jednog čoveka, dobila kraj u kome je Hrabrost dobila srećan život, a mi smo dobili priliku da se uverimo da postoje i dobri humani ljudi.

Pogledajte je kako Hrabrost trči po snegu, pravo uživanje!