SUPRUGOVA SLIKA IZ DŽAKUZIJA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Odmah sam znala s kim me vara, i šta moji prijatelji 10 godina kriju od mene!


IZVOR: Aleksandar Novaković - 11.04.2024 | 08:49


Britanka Ana (38) je posle 10 godina braka saznala da je muž vara, i što je najgore, to nije bila najgora vest.

Foto: Shutterstock
SUPRUGOVA SLIKA IZ DŽAKUZIJA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Odmah sam znala s kim me vara, i šta moji prijatelji 10 godina kriju od mene!

On što je usledilo ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju. Dok je ona mislila da je njen muž Dilan savršen partner za nju, on ju je godinama varao i to sa svojim najboljim prijateljem!

Da stvari budu još gore, ne samo da je Anu izdao muž, već i ljudi koje smatrala za najbolje prijatelje.

- Dilan ima mnogo prijatelja i imamo zaista veliko društvo s kojim se stalno viđamo. Jedini izuzetak je Dilanov najbolji prijatelj Kevin, kojeg sam retko viđala. Dilan mi je objasnio da Kevin često putuje zbog posla, pa nisam o tome previše razmišljala - priča Ana. 

U retkim trenucima kada je Kevin bio prisutan, on je uglavnom izbegavao Anu.

- Nije mi bilo jasno šta sam to uradila da me on ne voli - dodala je Ana.

Foto: Shutterstock

Višestruka izdaja poverenja

 

Nije bilo ništa uobičajeno da se njen suprug samostalno viđa sa svojim prijateljima. Ona je smatrala da je to sa svim normalno, i nikada ga nije zapitkivala o tome.

Međutim, jedna slučajnost je promenila ceo njen život.

- Pre nekoliko nedelja, Dilan mi je rekao da ide na pecanje sa rođacima, a ja sam te večeri organizovala malu žurku sa devojkama iz našeg zajedničkog društva. U jednom trenutku je moja drugarica Lili je skrolovala po društvenim mrežama, i ja sam preko njenog ramena videla veoma čudnu sliku - navodi Ana. 

Na fotografiji je bio njen suprug s Kevinom u džakuziju, a slika je bila objkavljena pre samo sat vremena.

Foto: shutterstock

Gore od preljube

 

- Bukvalno sam otela mobilni od Lili i videla sam da je Dilan sliku objavio na profilu za koji ja ne znam. Pogledala sam i ostale fotografije i na svima su njih dvojica izgledali previše blisko - objasnila je Ana.

Posle toga je Lili priznala da su Dilan i Kevin u vezi tokom celog njihovog braka, kao i da su svi iz društva to znali, i da su odobravali njhovu vezu!

Prevarena Ana koju su izdali svi najbliži, kaže da je očajna i da ne zna šta da radi.

- Ne mogu da podnesem da se s nekim borim za svog muža, to me ubija - poručila je Ana.

BONUS VIDEO: