IZVADIO SAM KRV I SAZNAO STRAŠNU ISTINU O MOJOJ ŽENI: Ovo su čitav život krili od mene, ISTINA je konačno obelodanjena


IZVOR: Nevena Jakovljević - 08.03.2024 | 20:40


Bolna istina ga je dotukla.

Foto: Shutterstock
IZVADIO SAM KRV I SAZNAO STRAŠNU ISTINU O MOJOJ ŽENI: Ovo su čitav život krili od mene, ISTINA je konačno obelodanjena

Zamislite da saznate da je vaš partner zapravo biološki povezan sa vama. Upravo to se desilo jednom čoveku. On je u braku sa ženom šest godina sa kojom ima dvoje dece, a bilo je potrebno da joj neko donira bubreg. Nije znao ništa o svojoj biološkoj porodici jer je usvojen putem zatvorenog usvojenja i to dva minuta nakon rođenja.

Njegova supruga se razbolela nakon prvog porođaja, a pošto joj je bio potreban bubreg proverila je da li se poklapa sa rođacima i nijedan nije bio odgovarajući ili održiv donor, pa je trebalo da se testira.

- Znao sam da će to biti teško pa sam odlučio da se testiram da vidim da li mogu da doniram. Zvao sam pre neki dan i rekao da se nudim za to. Doktor je tada rekao nešto o tome da li želim da uradim dodatno testiranje zbog informacija iz rezultata HLA testa tkiva (ljudski leukocitni antigen). Nisam mnogo razmišljao o tome i složio sam se - rekao je on, piše "Miror".

Foto: Shutterstock

Muškarac saznao bolnu istinu nakon davanja krvi

Ali, kada su rezultati stigli, čovek je saznao da njegova žena i on imaju "nenormalno visok procenat podudaranja".

- Bio sam šokiran i zbunjen - tvrdi muškarac.

On je objasnio da zbog načina na koji se informacije o DNK prenose kroz generacije, roditelj sa detetom može imati najmanje 50 odsto podudaranja, a braća i sestre mogu imati 0-100 odsto podudaranja. Bilo je retko da su muž i žena imali tako dobar spoj.

- Pitao sam šta to znači - kaže on i objašnjava kako je upoznao svoju ženu pre osam godina kada je radio u svojoj kancelariji.

Par je razmenio brojeve i dogovorio se da se sastane svaki put kada bi on poslovno putovao u njenu zemlju sve dok mu nije data mogućnost da tamo trajno preseli svoj posao.

- U vezi smo - ne, ne šalim se. Ne znam šta da radim dalje, ali znam da to možda nije u redu. Ona je moja žena i majka naše dece.

Nakon što je podelio svoje otkriće na Reditu, korisnici su podelili svoja razmišljanja o tome kako bi najbolje mogao da se nosi sa ovom izuzetno nesrećnom situacijom koja ga je zadesila.

BONUS VIDEO: