"ON JE SAMO MOJA BEBA": Sestra je prigrlila brata a onda je OVO šokiralo roditelje (VIDEO)


IZVOR: Republika/M.Ognjenović - 28.12.2023 | 21:30


Ova devojčica je pokazala kako se voli brat!

Foto: instagram/pubity
"ON JE SAMO MOJA BEBA": Sestra je prigrlila brata a onda je OVO šokiralo roditelje (VIDEO)

Veza između starije sestre i mlađeg brata često je duboka i neraskidiva. To je odnos koji se gradi od najranijih dana detinjstva i često traje kroz ceo život. Jedan preslatki primer ove jedinstvene ljubavi nedavno je postao viralan na internetu.


U videu koji je postao viralan, snimljeno je kako mala devojčica nežno brine o svom mlađem bratu.

Iako su deca uglavnom ljubomorna kada dođe novi član porodice, sa ovom devojčicom to nije bio sluačaj. Ona je jedva dočekala da se njen brat rodi.

Foto: instagram/printscreen/pubity

Devojčica je zabranila da roditelji prilaze njenom bratu

 

Ona ga čvrsto grli i izjavljuje da će ga čuvati hiljadu minuta, dok je samopouzdano najavila da će ga odvesti u prodavnicu da mu kupi igračke i da će ga hraniti mlekom iz bočice. Ovaj neodoljivi snimak oduševio je mnoge korisnike interneta, koji su u komentarima izrazili divljenje prema ovoj nezi i ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pubity (@pubity)

 


Komentari na ovaj preslatki video bili su izuzetno pozitivni, a među njima su se posebno istakle reči podrške i divljenja.

 

 

Mnogi su istakli da je ova devojčica svom bratu najbolji prijatelj za ceo život, dok su se drugi našalili kako bi trebalo sačuvati ovaj snimak i pokazati ga deci kada počnu da se svađaju kao tinejdžeri. Jasno je da je devojčica već zaštitnički nastrojena prema mlađem bratu i da neće dozvoliti da mu se bilo šta loše desi. Čuvaće ga i biti mu oslonac kroz ceo život, što je veliki plus i za roditelje. 

BONUS VIDEO: