POSLALA JE OBNAŽENE SLIKE MUŽU, A ONDA JE PONIŽENA KAO NIKO: Zavodljiva plavuša pokušala da "ZAČINI" brak, ali fotke stigle na OVU ADRESU


IZVOR: Republika - 11.10.2023 | 15:25


Provokativne fotografije mogu da posluže da zagolicate maštu, ali budite oprezni jer posledice mogu biti velike i ozbiljne.

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/@moalbiston?lang=en
POSLALA JE OBNAŽENE SLIKE MUŽU, A ONDA JE PONIŽENA KAO NIKO: Zavodljiva plavuša pokušala da "ZAČINI" brak, ali fotke stigle na OVU ADRESU

Provokativne fotografije mogu slati dva tipa ličnosti. Prvi tip je onaj koji je znatiželjan, hoće da zagolica maštu, avanturistički nastrojen i spreman da ugodi partneru. Drugi tip je onaj koji je dugo u vezi ili braku, intiman odnos im je već "unpared poznat", a onda žele da začine intimnost.

U drugoj fazi pronašla se i sledeća žena te je slala provokativnije fotografije. Reč je o lepoj plavuši po imenu Morgan kako se predstavlja na TikTok - u, a koja je srećno udata, ali je odlučila da se malo prepusti i izađe iz zone komfora. Ona je slučajno posala jedan snimak gde je u provokativnim pozama, obanažena je i takođe zavodljiva.

Foto: TikTok /moalbiston

Žena koja je poslala obnažene fotografije

U želji da iznenadi supruga i verovatno isprovocira dalju reakciju, dobila je nešto o čemu nije ni sanjala. Zapravo, u momentu kada je poslala slike telefon joj je neprstano zvonio. Prva je pozvala majka da joj saopšti bolnu istinu.

Eksplicitan sadržaj dobili su i članovi njene porodice jer dele isti ajklaud. Sličan problem imala je još jedna osoba koja je objasnila:

Ma ovo nije jedini peh koji se desio. Jednom je njegova mama ušla kod mene dok sam se presvlačila. Pokušala sam da se pokrijem, a ona je rekla "Ništa što nisam ranije videla". Srećom, njegova porodica je kul, ali za mene je ovo strašno - rekla je, a prenosi "Espreso".

Inače, taj snimak širio se neverovatnom brzinom, a onda je sledeći komentar privukao pažnju:

- Kada odlučite da se udate za nekoga, obavezno izlazite sa čitavom njegovom porodicom - našalila se jedna osoba.

BONUS VIDEO: