KLJUČ NEZABORAVNOG VRHUNCA JE JEDAN KOMAD ODEĆE: Da bi aktivnost bila još ŽEŠĆA na nogama morate imati OVO


IZVOR: Republika - 09.10.2023 | 22:30


Parovi uvek traže načine kako da dođu do "velikog finala" i žele da bude što eksplozivniji.

Foto: Shutterstock
KLJUČ NEZABORAVNOG VRHUNCA JE JEDAN KOMAD ODEĆE: Da bi aktivnost bila još ŽEŠĆA na nogama morate imati OVO

Iako neki insistiraju da budu bosi tokom intimnih odnosa, ispostavilo se da bi obuvanje čarapa moglo da bude dobar potez. Ključ uspešnog i eksplozivnog vrhunca je u stopalima.

Prema istraživačima sa Univerziteta u Groningenu u Holandiji, nošenje čarapa u krevetu može pomoći u se*sualnom delu. Sve je u cirkulaciji. Ako držite nožne prste utopljene protok krvi neće biti smanjen, a to je ono što može da ometa vrhunac. Kada se probudite, imaćete bez problema intiman odnos i vrhunac.

Prema studiji, 80 odsto parova koji su nosili čarape u krevetu uspeli su da postignu vrhunac u poređenju sa 50 odsto onih koji su pokušali isto to, ali nisu nosili čarape.

Foto: shutterstock

Kako čarape poboljšavaju intimne odnose

- To će vam pomoći da regulišete temperaturu u stopalima, kao i da opustite krvne sudove kada je hladno - rekla je Šarlot Džonson, stručnjak za intimne odnose i objašnjava:

- Smatra se da čarape mogu poboljšati vrhunac jer kada se poveća cirkulacija krvi, to može igrati ulogu u šansama za vrhunac.

Probajte da se igrate, i pronađite kako poze tako i načine koji vam odgovaraju. Budite kreativni, ali shvatite da je osnova dobrog i kvalitetnog intimnog odnosa zapravo komunikacija. Sve novo i drugačije što želite da isprobate sa partnerom je dobro, ali prvo bi trebalo da porazgovarate kako bi bilo sve znatno prijatnije, piše "My Imperfect life".

BONUS VIDEO: