IPAK JE NATALIJA JOKIĆ GLAVNA? Donela odluku zbog koje se svi danas raduju, a zbog ovoga njihovu priču porede sa ĐOKOVIĆEM


IZVOR: Republika - 13.06.2023 | 12:35


Nikoli Jokiću veliku podršku pruža njegova supruga Natalija.

Foto: Tanjug/AP
IPAK JE NATALIJA JOKIĆ GLAVNA? Donela odluku zbog koje se svi danas raduju, a zbog ovoga njihovu priču porede sa ĐOKOVIĆEM

Danas, možda i više nego ikada svi su uz Nikolu Jokića koji je svoj tim doveo do pobede i osvajanja prstena NBA. Ipak, ono što je u svakoj pobedi važno je i ko stoji iza osobe koja niže uspehe. Ovoga puta, naravno uz druge članove porodice, tu je i Natalija Jokić, supruga velike zvezde koju ljudi širom sveta vole. Da li se zaljubila zbog njegovog šarma, neodoljivog smisla za humor ili nečeg trećeg, činjenica je da ovaj par traje, a ljubav je krunisana ćerkicom Ognjenom koja je bila pravi dijamant prilikom dodele.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić sa ćerkom Ognjenom

Ljubavna priča Natalije i Nikole Jokića

Natalija i Nikola u vezi su od sedamnaeste godine, od samog početka važili su za par koji ne može, a da ne uspe odnosno istraje. Zanimljivo je da se ona preselila u Ameriku dok je Nikola još igrao košarku u Srbiji davne 2013. godine, nakon čega je i on pošao za njom. Natalija je takođe trenirala, ali odbojku. Ipak, kada se Jokić preselio u Denver tada je ona došla kod njega, završila je sa odbojkom i tu je diplomirala na koledžu. Živeli su zajedno sa njegovom braćom Strahinjom i Nemanjom, ali kako je sam Jokić isticao upravo to mu je pomoglo.

- Stvorili smo ovde dom i ne dozvoljavamo da razne stvari utiču na nas - rekao je košarkaš jednom.

Par se venčao 2020. godine i od tada oni se ne odvajaju, a poslednjih dana mnogima je zanimljiv momenat što Nikola kači burmu na svoje patike dok igra i tako se ni tada ne odvaja od nje. Možda je ovo neka vrsta njegove amajlije, ali svakako pravila nalažu da igrači ne smeju imati nakit na utakmici.

2021. Nikola i Natalija dobili su ćerku Ognjenu koja je od danas još veća zvezda. Činjenica je da je uspeh Jokićev, ali sigurno udela u tome ima i njegova fantastična porodica koja mu očigledno sve ovo vreme "čuva leđa".

Inače, isto kao Novak i Jelena koji su godinama jedno drugom podrška ljubavna priča Natalije i Nikole slična je njihovoj.

Pogledajte njihove fotografije u galeriji ispod:

POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: