USVOJILI SU DEČAKA KOJI JE MNOGO LIČIO NA NJENOG MUŽA: Krišom je uradila testiranje i otkrila PREVARU VEKA - odmah zatražila razvod!


IZVOR: N.J. - 12.06.2023 | 18:30


Usvojen sin počeo je da liči na njeno četvoro biološke dece.

Foto: Shutterstock
USVOJILI SU DEČAKA KOJI JE MNOGO LIČIO NA NJENOG MUŽA: Krišom je uradila testiranje i otkrila PREVARU VEKA - odmah zatražila razvod!

Jedna žena odlučila je da podeli svoju ispovest na Reditu. Iako ima tri ćerke i sina, želela je da ima još dece sa suprugom, ali zbog zdravstvenih problema to više nije bilo moguće. Zbog toga, odmah su odlučili da usvoje još jedno. U momentu kada su razmišljali da usvoje dete, njen suprug Dejv živeo je u inostranstvu i predložio joj je da razmotre međunarodno usvajanje. Ona je prihvatila, zato je u porodicu ubrzo stigao i sedmi član, Kalen.

- Kako je rastao i sada kad ima sedam godina, članovi porodice i prijatelji su uvek komentarisali kako jako liči na drugu našu decu i nisu mogli da veruju da je usvojen. Čak sam se i ja šalila da je on možda sin mog muža, na šta se on uvek smejao - prisetila se žena pišući na Reditu.

Foto: Izvor: Unsplash/CDC

Porodica kupa psa

Ipak, dok je čistila papire, nešto joj se učinilo čudnim. Zbog toga ona je poslala uzorak dečaka i supruga na testiranje, te se ispostavilo da Kalen jeste pravi sin njenog supruga. Tako je saznala šta je stvarno istina.

- Volim ovog klinca svim srcem, ali muka mi je od toga da znam da me je moj muž prevario, a zatim mi podvalio Kalena kao neko slučajno dete koje smo usvojili. Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod - zaključila je žena.

Ostali korisnici su joj predložili da sa mužem ode na bračno savetovanje i reši probleme koje ima, dok su drugi oštro osudili oca jer je krio tajnu od svoje supruge, piše "Stil".

BONUS VIDEO: