KAKO UOPŠTE MOŽE SVEKRVI DA ZAMERI OVAKO NEŠTO?! Žena ne zna za granice, čak joj i muž okrenuo leđa, svi se krste!


IZVOR: Republika - 28.05.2023 | 14:04


Priznala je da ne može da izdrži probleme koje ima zbog svekrve.

Foto: Shutterstok
KAKO UOPŠTE MOŽE SVEKRVI DA ZAMERI OVAKO NEŠTO?! Žena ne zna za granice, čak joj i muž okrenuo leđa, svi se krste!

Ne kaže se džabe da kada je reč o odnosu svekrve i snajke, da se neki snalaze kao "kuća u plamenu". Jedna žena odlučila je da podeli svoje probleme sa savetnicom, a tiču se upravo svekrve. Tvrdi da joj takvo ponašanje pravi razdor u braku. Reč je o tome da svekrva i svekar dolaze kod njih kući na svaka dva meseca i ostaju deset dana. Oni ostaju dugo jer putuju sa drugog kraja zemlje i žele da provedu malo vremena sa njihovim detetom i njima.

Preferiraju posete na 10 dana, svaka dva meseca.

- Ne vole da putuju, pa onda dođu malo kod nas povremeno. Muž se slaže sa tim, a oni bi voleli da dolaze i češće. Ovo ne funkcioniše. Jadna sam. Volim ih, ali oni su neverovatno dosadni gosti i imaju mnogo želja. Njihova poseta na kraju uključuje svađu između supruga i mene i nivo stresa koji me plaši - priča žena za "Miror".

Foto: Shutterstock

Svađa žene i muškarca

Priznala je da se oseća iscrpljeno tokom tih dana kada su tu i dok se oporavi, sledeće putovanje odmah je iza ugla. Dodajte ovome opšti životni stres roditeljstva, finansijski stres, promenu posla i bolest, dođete do tačke pucanja. Ona smatra da uništavaju njihov brak i više puta je muža molila za pomoć, ali on ne želi ništa da preduzme.

Umesto toga, suprug predlaže da se ona suoči sa njegovim roditeljima, ali ne želi.

- Bojim se da ćemo se razvesti kako bih sačuvala zdrav razum i izašla iz ovih vrtloga poseta. Volim svog muža i ne želim da se to dogodi - dodaje.

Savetnica je u saglasnosti da ne treba ona da priča sa njegovim roditeljima, već on.

Šta mislite da li je žena preterala ili se opravdano nervira?

BONUS VIDEO: