OVAKVA SVADBA NIJE VIĐENA: Udala se ćerka kraljice Ranije, mladanci lepi kao SAN, a venčanica čist LUKSUZ! (FOTO)


IZVOR: N.J. - 14.03.2023 | 10:03


Udala se ćerka kraljice Ranije i kralja Abdulaha od Jordana.

Foto: YouTube/ Roya News English
OVAKVA SVADBA NIJE VIĐENA: Udala se ćerka kraljice Ranije, mladanci lepi kao SAN, a venčanica čist LUKSUZ! (FOTO)

Princeza Iman udala se za finansijera iz Njujorka Džamila Aleksandra Termiotisa koji potiče iz ugledne porodice i rodom je iz Grčke. Verili su se prošle godine, a datum venčanja određen je tek prošle nedelje. Jedan deo proslave bio je prikazan i na televiziji, a članovi porodice i bitni prijatelji bili su neizostavan deo slavlja.

Foto: PRofimedia

Princeza Iman ulazi na proslavu

Oni su pročitali stih iz Kurana nakon što su potpisali bračnu dokumentacija pred monarhom u okviru ceremonije koju se prenosili mediji. Do mladoženje, doveo je prestolonaslednik njen najstariji brat Husein bin Abudalah. 

Foto: PRofimedia

Kraljica Ranija sa sinom

Njena majka, kraljica Ranije nije mogla da sakrije uzbuđenje pa je čestitke i lepe želje podelila i putem društvenih mreža.

- Čestitam, moja najdraža Iman, tvoj osmeh je uvek bio dar ljubavi koji cenim od dana tvog rođenja. Želim tebi i Džamilu život ispunjen ljubavlju i smehom! - napisala je vidno srećna majka.

Venčanica

Kada je brat dovodio do Džamila, mlada je blistala u beloj raskošnoj haljini sa dugim šlepom i čipkastim rukavima. Mlada je izabrala nežnu haljinu bez mnogo otkrivanja tela, pretežno kreiranu od čipke. Veo je pokrivao jednostavnu punđu, a samo dva pramena dodirivala su joj lice, piše "Reuters".

I majka je zablistala! Kraljica Ranija obukla je jednostavnu bež, dugu i strukiranu haljinu. Nežne lokne padale su preko haljine, a jednom fotografijom pokazala je koliko ćerka liči na nju. Inače, Iman je poput majke pa je diplomirala na Univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu, kao i njen brat. Voli modu, sport i bavi se naukom.

BONUS VIDEO: