OTKRILA DA JE MUŽ VARA PA MU PONUDILA NAJBOLJU DRUGARICU: Kada je videla koliko daleko je spreman da ode - UŽAŠ! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.03.2023 | 11:05


Iskoristila je njima blisku osobu da vidi šta će njen suprug da uradi.

Foto: Instagram/ prettyinthecitypdx
OTKRILA DA JE MUŽ VARA PA MU PONUDILA NAJBOLJU DRUGARICU: Kada je videla koliko daleko je spreman da ode - UŽAŠ! (VIDEO)

Holi Lenfir priča kako je saznala da je suprug sve vreme vara. U jednom od videa istakla je da nije mogla da se smiri nekoliko dana od plakanja kada je saznala za afere preko poruka koja je videla i molila ga je da ispriča o kojoj devojci je reč.

- Rekao je da mi čini uslugu time što ne znam detalje. Tražio je oproštaj, ali ja sam htela istinu. Ne znam da li grešim što želim detalje. Možda je u pravu što mi ne priča detalje, jer ću biti još više povređena - priča ona i objašnjava da ne može preći preko ovakve situacije ako ne zna šta se tačno dogodilo.

Njeni pratioci na TikTok - u tvrdili su da sigurno zna devojku zbog čega on krije o kome je reč. Nakon nekog vremena ona se ponovo oglasila na TikTok - u kada je prikupila dovoljno informacija. U međuvremenu je saznala od radnika iz njegove firme kako se hvalio da vara ženu, a potencijalne devojke je nalazio na Instagramu.

Foto: TikTok/ prettyinthecity503

Holi objašnjava na TikTok - u šta se desilo

Naime, on nije želeo da kaže o kojoj ženi je reč, pa je odlučila da mu postavi zamku.

- Odlučila sam kada ne mogu da shvatim ko je ta devojka, da vidimo da li bi imao drugu aferu. Išao je na neki rođendan u subotu uveče, poslala sam udatu drugaricu. Mali deo mog srca se nadao da će joj reći "Ne, pokušavam da sredim sve kod kuće, nemoj da radiš to", ali ne - priča ona razočarano.

Muškarac nikako nije prošao test i pokušao je da zavede njenu prijateljicu. Kada je video da ne može da "dobije" njenu prijateljicu počeo je da šalje poruke kako je mnogo voli, da mu nedostaje i ponudio je savetovanje kod terapeuta. Ona je odlučila da ode iz kuće, dok su njeni pratioci tvrdili da je on taj koji bi trebalo da napusti zajednički dom, a deca i ona.

BONUS VIDEO: