NIJE NAŠAO NIJEDAN OČIGLEDAN DOKAZ, ALI JE BIO SIGURAN DA GA JE PREVARILA: Ovako je muškarac shvatio šta je žena radila na poslovnom putovanju!


IZVOR: Republika - 07.02.2023 | 20:09


Ovaj muškarac zbog ženine nepažnje odmah je shvatio da je došlo do prevare.

Foto: shutterstock
NIJE NAŠAO NIJEDAN OČIGLEDAN DOKAZ, ALI JE BIO SIGURAN DA GA JE PREVARILA: Ovako je muškarac shvatio šta je žena radila na poslovnom putovanju!

U svojoj ispovesti muškarac je napisao:

- Oženjen sam, imam 30 godina i nemam decu. Pre nekoliko nedelja moja supruga je otišla na tim bilding sa svojim kolegama što je uključivalo da prespavaju dve noći u hotelu - počeo je priču mladić:

- Kad je došla kući, bila je prilično tiha i rekla je da je iscrpljena, a nije puno otkrila o tome što je radila tokom vikenda.  U ponedjeljak sam bio slobodan, nisam išao na posao, pa sam raspakovao njenu torbu da je stavim na pranje i našao par muških bokserica pomešanih s njenom odećom. Nisu moje i nikad ih pre nisam video pa sam, očigledno, odmah zaključio da je spavala s nekim na putovanju i slučajno spakovala njegove bokserice sa svojim stvarima.

Muškarac je istakao da je zbunjen kao i da ne zna kako da razgovara sa njom o tome.

- Mislim da to odlažem jer ne želim da znam istinu. Biću slomljen ako prizna da je spavala sa nekim ili da ima aferu sa kolegom - kaže muškarac.

Foto: shutterstock

Zabrinut muškarac

Ljudi su ga posavetovali da odmah razgovara sa ženom kako bi saznao istinu, kao i da tuđe bokserice ne moraju biti neki "dokaz" da je boravila sa kolegom u sobi. Drugi su pomislili da je možda bila smeštena sa muškarcem u sobi što nije smela da mu kaže, pa su bokserice ispale u kofer.

- Možda su se njene kolege našalile sa njom, pa su to spakovale, može da se desi.


- Naučio sam da odem na pola sata ako se suočim s nečim uznemirujućim jer ne želim da reagujem ljutito. Onda se možete vratiti kada se osećate smirenije da razgovarate.

- Oženjen si, potrebna ti je iskrenost i način na koji bi mogao pristupiti može biti sledeći: "Moram ovo da skinem sa uma. Pronašao sam bokserice dok sam prao torbu i hteo bih da znam kako su se našle u tvojoj torbi”. Onda vidi šta ona kaže. Ako to nije ono što želiš da čuješ, pokušaj da ne izgubiš kontrolu - savetovali su ga, piše “Miror“.


BONUS VIDEO: