TRANSRODNU MANEKENKU JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA PONOSNO UZEO U NARUČJE: Operisala se sa 16, i mrzi kada spominju da je bila muškarac!


IZVOR: N.J. - 06.02.2023 | 11:09


Iako nisu potvrdili vezu, na fotografijama se jasno vidi emocija.

Foto: Instagram/ supa_ines
TRANSRODNU MANEKENKU JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SVETA PONOSNO UZEO U NARUČJE: Operisala se sa 16, i mrzi kada spominju da je bila muškarac!

Sredinom decembra javnosti je postalo poznato ko bi mogla biti nova devojka fudbalera Kilijana Mbapea. On je jedno od najistaknutijih imena koje se našlo u finalu Svetskog prvenstva 2022. godine u Kataru, a još više se o njemu pričalo nakon saznanja da je stupio u vezu sa transrodnom manekenkom i devojkom koja je krasila naslovnicu Plejboja, a to je Ines Rau.

Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Fudbaler Mbape

Ko je Ines Rau?

Ona je rođena kao muškarac u Francuskoj, a sa 16 godina promenila je pol. Sa 18 godina upoznala je Dejvida Getu tako što je plesala tokom nastupa dižejeva. Postepeno je zauzimala svoje mesto u svetu manekenstva, a onda se 2017. godine slikala za naslovnicu muškog časopisa i tako je postala prva transrodna žena kojoj je uopšte tako nešto uspelo. Takođe iste godine sin Hjua Hefnera najavio je kao "plesačicu meseca" i odabrao da baš nju predstavi u izadnju magazina za novembar/decembar te godine.

Foto: instagram.com/supa_ines

Ines Rau manekenka na plaži

Godinu dana kasnije objavila je svoju autobiografiju "Žena" u kojoj je priznala da je sa 16 godina otišla na operaciju promene pola. Kada je otkrila svoju seksualnost sa 24 godine, ispričala je da se zbog toga osećala oslobođeno.

 

 

 - Nervira me što me u svim intrvjuima pitaju za to kada sam bila muško. To je bilo nešto što se desilo u mom životu, ali operacija ne odražava ko sam. Malo me nervira što me vide samo kao trans osobu - rekla je.

Iako nisu potvrdili vezu, neke fotografije naterale su javnost da to pomisle. Videli su ih kako nasmejani ćaskaju na jahti, i deluju veoma prisno. Na jednoj od fotografija, fudbaler je nosi u naručju, piše "Marca".

BONUS VIDEO: