PRELEPE VESTI PRAVO IZ TURSKE: Supruga Bali bega ponosno "prošetala" trudnički stomak, prve fotografije!


IZVOR: N. J. - 11.10.2022 | 18:32


Supruga Bali bega porodiće se početkom sledeće godine.

Foto: Instagram/Printscreen/ evcenf
PRELEPE VESTI PRAVO IZ TURSKE: Supruga Bali bega ponosno "prošetala" trudnički stomak, prve fotografije!

Turski glumac Burak Ozdživit poznat je po ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni" gde je glumio Bali bega zbog čega ga većina tako i zove. Već pet godina on je u ljubavnoj vezi sa lepom turskom glumice Fahrije Evdžen.

Oni imaju sina Kana, a sada je lepa glumica ponovo u drugom stanju i par čeka drugo dete. Mnogo se pisalo i pričalo o njihovoj neskladnosti i sukobima u braku, ali oni su očigledno sve probleme uspešno rešili.

Foto: Instagram/Printscreen/ evcenf

Burak Ozdživit

Da podsetimo, pričalo se da je poslednji sukob eskalirao zbog Burakove majke, jer su zajedno boravili u kući kada su bili zaraženi korona virusom. U jednom momentu Fahrije je povisila glas na svoju svekru, što joj je Burak zamerio. Pričalo se da je ona nakon te svađe trudna napustila njihov porodični dom.

Posle dugo vremena, Fahrije je obradovala svoje fanove i objavila fotografiju celog tela. Naglašen trudnički stomak i nasmejana turska glumica ulepšavaju tmurni dan, a ako je suditi prema ovome, sve je u njihovom domu u redu i raduju se prinovi.

Fahrije je u petom mesecu trudnoće. Njihov sin Kan sada ima tri godine i biće predivan mali brat koji će se brinuti o bebi koja stiže u ovo poppularnu tursku porodicu. 

BONUS VIDEO: