DOLAZI VELIKA ASTROLOŠKA POJAVA I DONOSI NAPREDAK: Njima se sprema NOVČANI DOBITAK, posao i važan POMAK!


IZVOR: Nevena Jakovljević - 14.04.2024 | 08:00


Veliki astrološki događaj: Stelijum u Biku donosi promene kakve niste mogli ni da zamislite!

Foto: shutterstock
DOLAZI VELIKA ASTROLOŠKA POJAVA I DONOSI NAPREDAK: Njima se sprema NOVČANI DOBITAK, posao i važan POMAK!

Astrološki entuzijasti i znatiželjnici već unapred broje dane do 21. aprila, kada će se desiti jedinstveni astrološki događaj - veliki stelijum u Biku. Ovaj događaj predstavlja moćnu skupinu planeta u ovom znaku, a nosi sa sobom značajne implikacije za mnoge ljude širom sveta. Stelijum, kako nam astrolozi objašnjavaju, predstavlja skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, čiji energetski uticaj može značajno oblikovati život osobe.


Ovog puta, stelijum se formira od dve planete učiteljice - Urana i Jupitera, koje karakterišu ekspanziju i napredak, ali na različite načine. Uran donosi neočekivane preokrete u životu, dok Jupiter svakoj situaciji daje efekat balona. Kombinacija ovih planeta u znaku Bika stvara snažan tok energije koji će neminovno imati uticaja na područje života koje je povezano sa ovim znakom u horoskopu.

Za one koji imaju znak Bika u horoskopu, ovaj astrološki događaj može doneti hrabrost i uglađenost. Jupiter, koji vlada sektorom velikih ulaganja, i Uran, zadužen za karijeru, sugerišu da se može očekivati ulaganje ozbiljnog novca koje će rezultirati značajnim profesionalnim napretkom.

Foto: Shutterstock

Za one koji imaju znak Bika u horoskopu, ovaj astrološki događaj može doneti hrabrost i uglađenost

Uticaj na različite znakove

Stelijum će imati različite uticaje na različite znakove horoskopa. Na primer, za Lavove, stelijum se javlja u sektoru karijere i statusa, najavljujući veliki napredak u karijeri, dok će Device možda doživeti novi nivo uspeha koji dolazi od prepoznavanja njihovog talenta, posebno u oblasti popularnosti, izdavaštva i društvenih medija.

Astrološki entuzijasti već s nestrpljenjem očekuju potencijalne ishode ovog značajnog događaja. Mogućnost dobijanja dobrih pozicija, međunarodnih projekata i fenomenalne sreće u poslovnim partnerstvima samo su neki od mogućih ishoda koji se pominju, prenosi "Espreso".

Sa astrološkim događajem velikog stelijuma u Biku, očekuje se da će mnogi ljudi doživeti značajan napredak i pozitivne promene u svojim životima. Uprkos skeptičnom stavu mnogih, ovi astrološki fenomeni nastavljaju da intrigiraju i inspirišu mnoge ljude širom sveta. Dok čekamo da se 21. april približi, ostaje nam da vidimo kako će se ova zvezdana konstelacija odraziti na živote mnogih.

BONUS VIDEO: