ASTROLOG VLADIMIR VLAJIĆ UPOZORAVA: Jedan znak mora da se ČUVA do 1. oktobra, evo šta mu sledi


IZVOR: N.J. - 27.09.2023 | 19:00


Astrolog Vladimir Vlajić upozorava sledeće horoskopske znake da se pripreme na turbulentne dane krajem septembra.

Foto: youtube/printscreen
ASTROLOG VLADIMIR VLAJIĆ UPOZORAVA: Jedan znak mora da se ČUVA do 1. oktobra, evo šta mu sledi

Astrolog Vladimir Vlajić tvrdi da poslednji dani septembra donose "čudnu" energiju određenim znacima. Ako se pitate šta nas očekuje poslednjih dana septembra kada su zvezde u pitanju, pogledajte u nastavku. Jedan znak će više u odnosu na druge morati da se "pripazi" i čuva od nervoze poslednjih dana.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak ovan biće nervozniji ovog meseca

Neke čekaju sjajne promene, a druge nervoza.

- Kad su u pitanju Ovnovi u znaku i podznaku, malo su nervozniji i taj zdravstveni segment najviše je vezan za oscilacije krvnog pritiska. U suštini su dobro, ali malo stariji Ovnovi će osetiti senzacije tog tipa u drugoj polovini nedelje. Pun Mesec u emotivnom segmentu zauzetima donosi malo rasprave, ali i to će proći. Nije nešto što će dugoročno biti prisutno. Neki već postojeći razlog nezadovoljstva izbaciće se u prvi plan, a savet je da polako krenu da komuniciraju sa svojim partnerima. Slobodni tokom vikenda mogu da flertuju i uđu u emotivnu vezu sa nekim ko već postoji u njihovom životu. To će biti lepršavo! U poslovnom segmentu slede lepe vesti - objasnio je astrolog u emisiji 150 minuta.

Pored Ovnova, trebalo bi i Rakovi da se paze. Njih sustiže umor zbog čega bi morali da uspore. Takođe, Vage bi trebalo da se čuvaju od virusnih upala. Vodolijama sledi problem sa stomakom i nesanicom, ističe astrolog, a piše "Mondo".

BONUS VIDEO: