NA TAKMIČENJU U LJUBLJENJU OVI HOROSKOPSKI ZNACI SIGURNO BI POBEDILI! Njihove tehnike svakoga dovode do LUDILA, nakon jednog poljupca postaju živa vatra


IZVOR: N.J. - 29.08.2023 | 05:50


Sećate li se naleta strasti i uzbuđenja kada ste se prvi put poljubili?

Foto: Unsplash/Nayeli Rosales
NA TAKMIČENJU U LJUBLJENJU OVI HOROSKOPSKI ZNACI SIGURNO BI POBEDILI! Njihove tehnike svakoga dovode do LUDILA, nakon jednog poljupca postaju živa vatra

"Opasan", strastven, nežan ili senzualan postoji mnogo vrsta poljubaca. Možda ste prirodno nadareni za ljubljenje, a sve zahvaljujući svom horoskopskom znaku! Verovali ili ne, vaše zvezde diktiraju uspeh. Dakle, koji se horoskopski znak najbolje ljubi?

Iako svi horoskopski znaci imaju svoje vrline i mane kada je u pitanju ljubljenje, neki su definitivno prešli ovu "igricu". Bilo da se radi o romantičnim Ribama koje uživaju u ovoj aktivnosti ili Strelcu koji svakim dodirom probudi žmarce u telu - nekoliko horoskopskih znakova zna kako da iskoristi svoj šarm.

Ovi horoskopski znaci se najbolje ljube

1. Ovan

Oni poljupcem ostavljaju srce i dušu. Ne smatraju to "velikom naukom" već to svakodnevno čine u vožnji, šetnji gde god. Spontanost je velika vrlina ovog horoskopskog znaka.

Foto: pixabay.com

Mladenci se ljube

2. Bik

U njegovim rukama topite se do krajnjih granica. Žene, kao i muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku izuzetno su vešti i znaju kako treba postupati sa dragom osobom. Takva osoba vredna je poverenja. Spremite se za uzbudljivu "vožnju" sa njima.

3. Rak

Rakovi su "stara škola", usmereni na stvaranje dugotranih veza i izgradnju porodice. Dakle, svaki izraz ljubavi od strane Raka može vas ugušiti emocijama i suzama radosnicama. Sposobni su da strašću odvedu partnera u krevet.

4. Lav

Ako vam se sviđa iskušenje i zavođenje koje se razvija do žestokog poljupca, pokušajte s Lavom. Ovaj znak ima veliku želju da ugodi ili da bude zadovoljan, stoga verujte da će njihovi poljupci biti savršeni kao iz filma!

Foto: Photo by Hendo Wang on Unsplash

Partneri se ljube

5. Strelac

Strelci su apsolutne kokete, koji znaju kako privući ljude svojim šarmantnim načinom ponašanja. Zaljubljenik u avanture i spontanost, ovaj znak ne razmišlja previše o prebrzom ili presporom načinu obraćanja. Jednostavno će vas bombardovati poljupcima i iskrenom strašću.

6. Ribe

Ovaj znak izražava osećanja kroz poljupce, stvarajući romantično okruženje svojim tempom. U trenu sve postaje divlje kada ste sa njima, piše "Lajstajl asia".

BONUS VIDEO: