SA NJIMA ĆETE IMATI NAJBOLJI ODNOS IKADA: Kada ovi horoskopski znaci priđu partneru, obe strane budu zadovoljene


IZVOR: N.J. - 22.06.2023 | 07:15


Svaki znak je jedinstven, a takva je situacija i kada je reč o intimnim odnosima.

Foto: Shutterstock
SA NJIMA ĆETE IMATI NAJBOLJI ODNOS IKADA: Kada ovi horoskopski znaci priđu partneru, obe strane budu zadovoljene

Neki horoskopski znaci vole da igraju uloge, dok drugi više vole klasičan intiman odnos bez isprobavanje nekih novih poza. Nekima treba duga predigra, a drugi žele odnos svuda i uvek su spremni. Po tome koliko su dobri u krevetu poznati su Ovnovi, Škoprije, Lavovi, Vage i Bikovi.

Filis Vega, autorka knjige "Erotska astrologija: otkrivene seksualne tajne vašeg horoskopa“, napravila je listu horoskopskih znakova i objasnila ko je najviše seksualno kompatibilan, kao i šta koji znak uzbuđuje.

Sa njima ćete imati odnos iz snova

Ovan

Oni su strastveni i nestrpljivi, žele odmah da pređu na stvar bez čekanja. Oni vole "na brzinu" bez mnogo napora.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Lav, Strelac, Blizanci, Vodolija. Ubuđuje ih sve drugačije i "napad". 

Foto: Shutterstock

Intiman odnos

Bik

Oni su senzualni, i u odnosu na Ovnove vole sve polako, da večeraju, zavode jedno drugo. Pouzdan i lagodan Bik voli nekomplikovan seks i poseduje libido koji ga, kada se jednom oslobodi, drži celu noć.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Devica, Jarac, Rak, Škorpija, Ribe. Uzbuđuje ih romantika, malo sveća, čaša vina i beli čaršav.

Vaga

Sofisticirana Vaga je intelektualka i perfekcionista - ovaj znak je zaintrigiran erotikom i konceptualnim pristupima zadovoljstvu.

Seksualno kompatibilni znaci: Blizanci, Vodolija, Ovan, Lav, Strelac.

Uzbuđuje ih lepo uređena spavaća soba, noć u gradu. Vagu uzbuđuju lepe situacije u kojima može da iskaže svoj stil. Možda je previše ljubazna da bi to rekla, ali ona zaista traži skupe poklone.

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Muškarac i žena u zagrljaju

Škorpije

Seksi Škorpija ili je potpuno nezainteresovana ili je u potpunosti fokusirana na vas. Kada odluči da ste vi taj, pokazaće vam besmrtnu ljubav i mračnu erotsku akciju. Ako želite da budete sa Škorpijom, počnite da radite na svojoj izdržljivosti i pripremite se.

Seksualno kompatibilni znaci: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodolija. Uzbuđuje ih razumevanje. Kada znate šta voli vaša draga Škorpija, uradite to za nju. Ovom znaku možete slobodno ponuditi konopac i bič, prenosi "Krstarica".

BONUS VIDEO: