PAŽLJIVO BIRAJTE! Ova tri horoskopska znaka razvode se kad - tad: Jedni hoće veće uzbuđenje, a druge ceo život morate da vučete za rukav!


IZVOR: N.J. - 19.05.2023 | 07:15


Bez obzira na sve, najveće su šanse da će se baš oni razvesti.

Foto: Shutterstock
PAŽLJIVO BIRAJTE! Ova tri horoskopska znaka razvode se kad - tad: Jedni hoće veće uzbuđenje, a druge ceo život morate da vučete za rukav!

Svaki horoskopski znak ima naravno šanse da se razvede ili doživi krah velike ljubavi, što je i jedna normalna životna situacija. Ipak, neki će se razvesti ne nužno zbog horoskopskog znaka već zbog planetarnih aspekata u njihovoj natalnoj karti.

Da li ste među njima? Saznajte!

Razvod je definitivno najteži period, mnogi tu bol teško prevazilaze, a neki nikada ne mogu da se pomire sa tim da je kraj. Od razlika koje se teško prevazilaze, do izazova, prevara, nekada je razvod najlogičniji korak. Ponekad nema spasa čak i kada se dvoje vole.

Iako je razvod baš bolan period, može biti i korak napred ka jednom srećnijem i ispunjenijem životu. Na tom putu možda upoznate nekoga ko će tek postati ljubav vašeg života i dati vam sve ono što ste sanjali. Nije to uvek novac i materijalno, već pažnja, sigurnost, uzbuđenje, strast...

Foto: Izvor: Unsplash/ Becca Tapert

Muškarac i žena se grle

Bik

Nekada nije opcija da vam kažu istinu, plaše se. Često lažu da vas ne bi izgubili, a da bi rešio problem Bik mora da pokaže koliko je ranjiv, a to ne želi. Poruka je da rizikuju i budu svoji.

Blizanci

Često menjaju mišljenje i otežavaju drugoj strani da ih razume. Naprave "problem" pa shvate da nisu u pravu, onda ne znaju šta hoće i sve u krug. Oni traže nešto savršeno i bajku, a ovo nije priča već realan život. Pokrenite se!

Foto: Shutterstock

Otac ohrabruje depresivnog sina

Ribe

One žive u trenutku, pa se lako mogu zaljubiti i okrenuti leđa svemu i samo nestati. Maštaju, žele stalno uzbuđenje i baš ih briga za posledice. One uskaču u vezu bez da znaju neke detalje o toj osobi, a posle se čude šta su Bogu zgrešile.

BONUS VIDEO: