DRUGA POLOVINA 2022. GODINE ZA OVA 4 ZNAKA BIĆE RAJ: Sledi rehabilitacija i velika sreća za njih


IZVOR: Republika - 24.05.2022 | 05:00


Prva polovina 2022. godine bila je teška za mnoge horoskopske znakove. Komplikovani astrološki tranziti na nebu ostavili su tešku energiju.

Foto: pexels.com
DRUGA POLOVINA 2022. GODINE ZA OVA 4 ZNAKA BIĆE RAJ: Sledi rehabilitacija i velika sreća za njih

Sezona pomračenja je počela, Merkur je retrogradan... Ali u drugoj polovini godine ova četiri horoskopska znaka će biti rehabilitovana i uživaće u velikoj sreći.

Jarac

U drugoj polovini 2022. očekuju vas prijatna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, steći nove prijatelje i upoznati srodnu dušu. Novčane probleme ćete lako rešiti i zahvaljujući uspehu u karijeri dobićete dugo očekivanu nezavisnost.

Biće i onih koji odluče da promene hobije, način rekreacije, a neki i posao. Sreća će pratiti one koji idu ka svojim snovima i cilju. Ne odustajte, sada je vreme za posao, jer vam se mnoga vrata mogu otvoriti. Pokušajte da izbegnete stres, vežbajte zahvalnost i radite na svom unutrašnjem miru.

Vaga

U drugoj polovini godine Vage će imati sreće. Imaće priliku da ostvare ciljeve i ambicije u karijeri, započnu nove projekte i napreduju u poslu. Finansijska situacija će biti stabilna, a zanimljive ideje neće proći nezapaženo od strane menadžmenta. Oni koji planiraju da pokrenu sopstveni biznis, sada je parvo vreme.

Pokušajte da izbegnete rad sa ljudima koji imaju sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbegli finansijske probleme. Može doći do korisnih promena u ljubavnim i porodičnim odnosima. Moguće je smanjiti sukobe, rešiti probleme, a važna poznanstva učiniti stabilnijim, prenosi slobodenpecat.mk.

Devica

Posvećenost, upornost i trud Devica biće u velikoj meri nagrađeni u drugoj polovini 2022. Finansijska situacija će vam biti povoljna, a prihodi znatno premašiti očekivane troškove, tako da možete sebi priuštiti odmor o kome ste sanjali. Takođe, nemojte odbijati obećavajuće ponude.

Preuzmite odgovornost, pokažite snagu, posvetite se cilju, ako imate snažan karakter, sreća vas neće napustiti. U ljubavi izbegavajte sukobe, budite strpljivi i pokušajte da nađete kompromis. Nećete biti opterećeni.

Blizanci

I pored negativnih dešavanja u prvoj polovini godine i neostvarenih planova, Blizanci su se trudili da sačuvaju mir. U drugoj polovini 2022. situacija će se promeniti: biće prilike da postignete sve o čemu ste sanjali. Posle juna, život će početi da se poboljšava. Biće prilika koje se ne propuštaju.

Dobijanjem korisnih informacija značajno ćete napredovati u karijeri i moći ćete da rešavate svakodnevne probleme. Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju.