KAKO POSLE KORONE? Evo šta nam donosi 2021. godina: Otkrivamo veliki GODIŠNJI HOROSKOP za svaki znak ponaosob!


IZVOR: lepaisrecna.rs, Republika - 14.11.2020 | 12:36


Posle ovakve godine kakva je bila 2020. malo nas šta može iznenaditi! Ali... Da li je zaista tako?

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Godišnji horoskop za 2021. godinu svi jedva čekaju - čini se kao da smo 2020. godinu svi otpisali.

Šta će nam ona doneti, otkrivaju astrolozi.

 

via GIPHY

Ovan

Horoskop za 2021. godinu ovom znaku previđa konačno prevazilaženje lošeg raspoloženja i depresije koji će biti dominantni početkom godine, a zatim sledi period harmonične ljubavi i lepih prijateljstava.

Okolnosti će vam ići na ruku, a vi morate znati da ih iskoristite na najbolji način kako biste prevazišli poslovne teškoće koje će se javiti u februraru, a u martu dodatno pogoršati.

Sudbina će vam se čas smeškati, čas će vam okretati leđa. Vama se spremaju brojne teškoće kroz koje ćete morati sami da prođete.

 

via GIPHY

Bik

Naredna godina doneće poboljšanje na polju porodice i prijateljstava. Ovo će biti i vreme kada čete morati ozbiljno da povedete računa o zdravlju.

Sve važne stvari treba da rešite do sredine aprila, a plodove svog rada ubiraćete od juna. Pazite i širom otvorite oči - tokom leta suočičete sa velikom izdajom.

 

via GIPHY

Blizanci

Početak godine će biti idiličan peirod za vas, ako ne napravite neku kardinalnu grešku. Moguća su brojna poslovna putovanja.

Najbolje vesti i najlepši događaji čekaju vas u septembru, kao i poboljšanje finansijske situacije. Od oktobra će vam sve ići od ruke i pratiće vas sreća šta god da uradite. Ipak, u novembru stiže razočaranje kao posledica grešaka koje ste napravili u nekom periodu života.

 

via GIPHY