Ovi znakovi zodijaka misle samo na sebe: Za njih, svet postoji jer oni obitavaju na njemu


IZVOR: Republika - 31.08.2020 | 05:36


Postoje ljudi koji svoje želje i prohteve stavljaju na prvo mesto, ne misleći o drugima i njihovim potrebama.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Pripadnici sledećih znakova zodijaka razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je manje važno, gotovo nebitno. Za njih, ovaj svet postoji zato što oni obitavaju na njemu i ne prezaju ni od čega kako bi zadovoljili svoje želje. 

Ovan

Kad nešto želi, Ovan će to i dobiti, bez obzira na to koliko će prijatelja izgubiti tim putem. Pripadnici ovog znaka razmišljaju samo o sebi i svojoj koristi, sve ostalo je pozadinska buka koju će brzo stišati.  

Bik  

Bikovi problemi su najveći, najvažniji i nešto o čemu će se uvek pričati u društvu. Ako neko drugi ima probleme, Bik će ga brzo staviti na svoje mjesto i objasniti da su ti problemi sasvim nebitni. Kompromis ovom znaku nije na spisku stvari koje čini, jer misli da za njega jednostavno nema potrebe.

 
$bp("Brid_98852045", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

Lav

Pripadnici ovog znaka misle da su najbolji u svemu što rade, a ta im crta daje dozu bahatosti kakva se retko viđa kod drugih znakova. Lavovima je uvek potrebna dodatna pažnja, a ako je ne dobiju, odbaciće vas zbog nekog ko će im je dati.  

Jarac 

Jarac je toliko zaljubljen u sebe da sve što radi smatra jedino ispravnim. Ako na trenutak pomisli da možda nije u pravu, brzo će sve posložiti na način koji će potvrditi da svi oko njega nisu u pravu.