Pripadnicima ova 4 horoskopska znaka sopstvena sreća je najbitnija


IZVOR: lepotaizdravlje - 28.04.2019 | 23:49


Neki ljudi jednostavno ne odgovaraju vašem senzibilitetu, jer, koliko god da je komunikacija sa njima na početku bila jednostavna, ubrzo ćete otkriti i njihovo lice, koje vam zaista ne odgovara. S obzirom da je pripadnicima sledećih horoskopskih znakova sopstvena dobrobit na prvom mestu, moguće da će vas kao prijatelji razočarati i to ne jednom!

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Horoskop otkriva koja su to 4 znaka: 

Vodolija

Često će se pred vašim problemom poneti hladnokrvno. Vodolije su veoma egoistične i nemaju vremena da se zamaraju tuđim problemima. Imaju običaj da nedeljama budu nedostupni i da vam se jave tek kada svoj život u potpunosti srede.

Foto: pixabay.com

Vodolija

Blizanci

Blizanci imaju toliko prijatelja i naklonjeni su im uvek u zavisnosti od trenutnih afiniteta, zato ih uvek treba uzeti s rezervom. Veoma se teško nose sa kritikom, čak i prijateljskom, pa nemojte da vas iznenadi, ako vas zbog vaše dobre namere jednostavno isključe iz svog života.

Foto: pixabay.com

Blizanci

Strelac

Ako iko uživa u ljubavi prema sebi, to su definitivno Strelčevi. Zbog svoje duhovitosti, brzo će vam prirasti za srce, ali ćete ubrzo uvideti da su njima njihove potrebe uvek na prvom mestu.

Foto: pixabay.com

Strelac

Devica

Device su poznate po naprasitom karakteru, pa vas od njih ništa ne sme iznenaditi. S ljudima su obično bliske, samo dok ne dobiju sve što im treba, nakon čega će vam bez problema okrenuti leđa.