Sanja Papić se neće pojaviti na četrdesetodnevnom pomenu ubijenom suprugu: Evo zašto


IZVOR: Alo, Republika - 02.09.2018 | 07:52


Bivša misica Sanja Papić (34), udovica advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), izjavila je da nema snage da izađe na grob svog supruga na beogradskom Novom groblju i da to neće uraditi ni kada budu davali četrdesetodnevni pomen.

Foto: instagram.com/misssanjapapic

Sanja Papić sa pokojnim mužem

- Nemam snage da izlazim. Samo ćemo 6. septembra dati čitulju - rekla je Sanja Papić za „Alo!“.

Otkad joj je suprug ubijen pre nešto više od mesec dana, Sanja Papić se povukla iz javnosti. Stefan Ašanin, njen prijatelj i jedan od budućih učesnika rijaliti programa "Zadruge 2“, otkrio je za medije kako Sanja podnosi gubitak supruga.

 To je vrlo teška situacija, naročito za nju. Bili su dugo u vezi, ali kratko u braku, tu je i malo dete ostalo. Ja se trudim da joj pričam o "Zadruzi“, da me ona posavetuje, da ne misli na tu situaciju, ali to je kratkotrajno. Na dva-tri sata joj odlutaju misli i zaboravi na sve, ali kada ja odem, ona se vrati u prvobitno stanje. Veoma je nezahvalno pričati o tako osetljivoj temi, imam puno poštovanje prema Sanji, tako da ne bih previše komentarisao - rekao je Ašanin u intervjuu za „pink.rs“.

Ašanin je rekao da je to vrlo škakljiva tema i da ne bi želeo da dublje zadire u tu priču, kao i da će nastaviti da podržava Sanju sve do ulaska u najzahtevniji projekat u regionu.

Mišina druga supruga, bivša "Plejbojeva zečica“ Natalija Mihić (36), sa kojom ima sina starog devet godina, takođe ne izlazi u javnost. Ona je bila na sahrani, a nakon njegove smrti napisala je da mu je sve oprošteno.

U međuvremenu, Mišin sin Petar (26), koga ima iz prvog braka sa suprugom Ninom, dobio je obezbeđenje, na lični zahtev. On je bio sa ocem kada je ubijen u Novom Beogradu.