TRANDŽA IZ ŽELEZNIKA U PANICI: Traži hormonske terapije u zatvoru, hoće i da se ubije


IZVOR: Alo, Republika - 16.07.2018 | 20:57


Transvestit Goran Abdulov (34), zvani Jovinica Transica, iz Železnika, koji se tereti da je sa sedam uboda ubio studenta Marka Radovića (24), u pritvoru moli da ga uz pratnju policije vode na terapije ili da lekare dovede kod njega u pritvor, samo da bi postao žensko!

Foto: Privatna arhiva

Goran Abdulov, ubio ljubavnika 

Abdulov je već danima u panici, jer je u procesu prelasku iz muškarca u ženu. Duže vreme je bio na hormonskim terapijama, koje su naglo prekinute zbog hapšenja.

Prema rečima izvora, Abdulov u pritvoru preklinje da mu dozvole da bude žena i da mu ne prekidaju terapije.

- Goran je odmah posle hapšenja tražio da ga puste da se brani sa slobode, da dobije nanogicu i da zbog terapija bude u kućnom pritvoru! To je odbijeno i određen mu je pritvor! Od tada je pao u duboku depresiju! Međutim, nije odustao od svog zahteva. U pritvoru preklinje da mu omoguće da ga makar iz pritvora vode na hormonske terapije u pratnji policije, ili da nekako dozvole lekarima da dođu kod njega i daju mu terapiju! Ponavlja: „Molim vas, omogućite mi da postanem žena“! U očajnom je stanju i već je dva puta pokušao samoubistvo, tako što je cepao donji veš i obmotavao ga oko vrata - navodi izvor Alo.

.