OTAC IM JE ZVERSKI UBIO MAJKU, A GRAĐNI KOSJERIĆA SAD ŽELE DA IM POMOGNU


IZVOR: Republika - 26.06.2018 | 18:14


Građani Kosjerića organizovaće sakupljanje humanitarne pomoći za troje dece svirepog ubice Ivana Radovanovića (37) koji je 9. maja zverski nožem ubio nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (37), saznaje Republika.rs.

Foto: facebook.com/printscreen

Ubica i žrtva

Inače, Ivan i Jelena imaju jedno dete, dok je nesrećna žena imala dvoje dece iz prethodnog braka, a svo troje je nakon krvavog pira, smešteno kod Radovanovićeve sestre.

Kako ističe naš izvor upoznat da inicijativom, građani Kosjerića zgroženi su i šokirani ovim svirepim zločinom i učiniće sve da pomognu deci.

- Deca nisu ništa kriva. Možetemo misliti kako je njima posle svega što su preživela. Nema nam druge, moramo da se organizujemo i pomognemo im na svaki mogući način, ko kako može. Svaka pomoć je dobrodošla - ističe naš sagovornik.

Podsetimo, Radovanović je prilkom hapšenja u policiji, rekao je da se samo delimično seća tog događaja. 

Rekao je da je tog dana bio na slavi kod jednog prijatelja, gde je pio rakiju i pivo. Onda je pozvao Jelenu i tražio da je vidi, a ona je odbila. Zatim je razvalio ulazna vrata i otišao do sobe gde je spavala Jelena i tu je došlo do svađe, a onda mu je pao mrak na oči i da se ničega ne seća.

Inače, monstrumu se na teret stavlja krivično delo ubistvo na svirep i podmukao način, za koje je predviđena kazna zatvora od 40 godina.