UŽAS NAD UŽASIMA: Otkriven razlog zbog kojeg je dečak silovan na Novom Beogradu?!


IZVOR: blic.rs - 09.06.2018 | 10:17


"Sad ću da te kaznim", navodno je rekao tinejdžer koji je seksualno napastvovao dečaka, sina Z. G. koji je pucao u njegove roditelje, pre nego što ga je odvukao u žbunje i silovao.

Foto: facebook.com

L. J. navodno napao dete zbog lopte

Javnost ne prestaje da spekuliše o okolnostima koje su dovele do krvavog obračuna na Novom Beogradu prošle nedelje, kada je Zoran G. u noge upucao Katarinu i Stanišu J., roditelje dečaka koji je navodno seksualno zlostavljao njegovog sina. Nakon hapšenja, ali i u kancelariji tužioca Z. G. je uporno ponavljao da je na bračni par pucao u besu zbog njihovog nonšalantnog stava prema silovanju njegovog sina.

Osim toga, Zoran G. je kod tužioca izneo i detalje okolnosti koje su dovele do ranjavanja roditelja i - iako je u pitanju iskaz osumnjičenog koji može da se brani i lažima - jasno je da se na Novom Beogradu desilo nešto strašno.

Naime, između ostalog, otac napadnutog mališana rekao je tužiocu da se seksualni napad dogodio u 20 minuta, koliko nije bio u blizini sina.

Foto: facebook.com

Upucani roditelji sa sinom: Katarina, Staniša i L. J.

- Moj sin se igrao sa tim dečakom, igrali su se loptom. Ušao sam u kuću kada me je supruga pozvala jer joj je bila potrebna pomoć oko našeg mlađeg deteta. Komšinice su dovele sina u stan: plakao je, a gaće su mu bile krvave. One su mi ispričale da su videle kako se stariji dečak iživljava nad njim u žbunju. Rekle su mi da mu je rekao: "Loše si mi dodavao loptu, sad ću da te kaznim". Sin mi je sve potvrdio - rekao je Zoran G. na saslušanju.