HAOS: VLASNIK HOTELA PRESTIŽ OPET HTEO DA SE UBIJE ZBOG DUGA ČUMETU


IZVOR: Republika - 30.04.2018 | 07:26 >> 10:53


Bojan Radovanović, vlasnik hotela "Prestiž", ponovo preti da će skočiti sa krova, nakon što su se pojavili sudski izvršitelji sa policijom.

Foto: Republika.rs

Preti da će da se ubije

- Ko krene ka vratima, kraj je, ja više ovo ne mogu da trpim. I nemojte ništa više da pričate i da pokušavate da pregovarate, ja sam sve već rekao - dobacio je Radovanović koji je ponovo obukao majicu sa likom Aleksandar Vučića.

Međutim, ubrzo je na lice mesta došao pregovarač koji je Radovanovića uspeo da ubedi da se smiri i siđe sa krova.

Radovanović je i pre nedelju dana pretio samoubistvom, ali je sa krova tog hotela ipak sišao nakon višesatne drame, u koju su bili ukjlučeni policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Radovanoviću preti iseljenje zbog duga od navodno 300.000 evra. 

Hotel "Prestiž" postao je predmet spora između Radovanovića, koji je pozajmio novac od Dragana Silića, a kao garanciju da će isplatiti dug naveo je hotel. Silić je novac pozajmio od Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta, bivšeg vođe "surčinskog klana", i dao ga Radovanoviću u zamenu za pravo ubiranja zarade od hotela u slučaju da mu ne vrati pare. Radovanović tvrdi da je pozajmio 300.000 evra, a da se od njega traži da vrati 916.000!

- Dragan Silić i Novak Buha zajedno sa izvršiteljkom, mimo zakona, pokušavaju da otmu moju imovinu i imovinu moje dece. Postupak za iznudu i zelenašenje koji se vodi protiv Surčinaca traje više od tri godine. I dok se vodi postupak protiv mene, oni paralelno pokušavaju nasiljem da mi otmu imovinu - kaže Radovanović.