OTAC PROŠAO POLIGRAFSKO TESTIRANJE! Evo šta se dešava sa majkom male Danke, jedna stvar zbunjuje!


IZVOR: Republika/J.B. - 29.03.2024 | 13:08


Četvrti dan potrage za malom Dankom.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže
OTAC PROŠAO POLIGRAFSKO TESTIRANJE! Evo šta se dešava sa majkom male Danke, jedna stvar zbunjuje!

Otac dvogodišnje Danke Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, prošao je poligrafsko ispitivanje, javile su Novosti.

Danakina majka Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru, gde je saslušana u vezi sa svim okolnostima nestanka njene ćerke.

Policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne u vezi sa istragom nestanka male Danke Ilić.

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Kako Republika saznaje operativnom istragom policija je uočila da je došlo do neolgičnosti zbog toga sto se detalji u izjavi majke ne poklapaju. Oni su ih razdvojili i sa njima obavili najstnije detalje o nestanku male Danke Ilić, kako ne bi došlo do sugestivnog odgovora.

Podsetimo, kako portal Republika saznaje, više od 10 ljudi saslušano je u slučaju nestanka male Danke Ilić (2).

Na poligrafu, među njima bila su i dva muškarca koja su bliska sa majkom Ivanom Ilić. Dankina majka se viđala sa obojicom, razmenjivala brojne poruke, i bila sa njima u skoro pa svakodnevnom kontaktu.

Obojica muškaraca su bila na poligrafu i prošli su poligraf. Utvrđeno je da njih dvojica nemaju veze sa nestankom male Danke, kao ni nikakva saznanja o devojčici.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u naselju Banjsko polje kod Bora, ušla je u četvrti dan. Policija je i tokom noći dežurala kod kuće odakle je devojčica nestala. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sinoć je bio u Boru, kako bi obišao pripadnike MUP koji rade na terenu u potrazi za nestalom devojčicom.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

BONUS VIDEO