UHAPŠENA ŽENA OSUMNJIČENA DA JE MUŽA UDARILA SEKIROM: Čovek povređen na spavanju, evo u kakvom je stanju


IZVOR: M.V.B. - 23.03.2024 | 17:53


Žena iz Šarlinca je privedena i uhapšena zbog sumnje da je povredila svog supruga, navodno udarivši ga sekirom u glavu.

Foto: Shutterstock
UHAPŠENA ŽENA OSUMNJIČENA DA JE MUŽA UDARILA SEKIROM: Čovek povređen na spavanju, evo u kakvom je stanju

Kako je nezvanično potvrđeno, žena koja je osumnjičena da je supruga udarila sekirom u glavu saslušana u Policijskoj upravi Leskovac, a sve činjenice se utvrđuju. Nadležno tužilaštvo je obavešteno o situaciji.

Suprug žene, identifikovan kao S.S., prevezen je u Opštu bolnicu Leskovac, a potom dalje za Niš radi dalje dijagnostike. Ima povredu glave i povređen je deo prsta, ali trenutno nije životno ugrožen, prenosi Informer.

- Bila je bosa i blatnjava, izmorena i u šoku, sa flašom vode u rukama. Samo je rekla: Molim vas, zovite policiju, zabila sam mužu sekiru u glavu. Ne mogu više, morala sam da spasem sve. Tridesettri godine me maltretira i celu porodicu - preneli su za Republiku vidno potreseni zdravstveni radnici iz ove ambulante.

Dodaju da im je žena ispričala kako od osam časova izjutra baulja kroz šume i da je pešaka došla do Pečenjevca, sela kod Leskovca.

 

NIJE JEDINI SLUČAJ UDARCA SEKIROM

Da podsetimo, sukob dvojice mladića koji se desio pre neko veče, D.S. (26) i M.T. (34), započeo je u kafiću "Gajba" u Vranju, da bi se kasnije nastavio ispred lokala, a potom i na obližnjem parkingu. Prema izjavi D.S., M.T. mu je naneo više udaraca pesnicom u glavu, nakon čega se D.S. udaljio ka parkiranom automobilu.

Foto: pixabay.com/RTS/printskrin

Ilustracija


M.T. je, međutim, uspeo da sustigne D.S. i da se sukob nastavi na parkingu, gde je M.T. navodno oštetio automobil sekirom.

Nakon toga, M.T. je sekirom napao D.S., dok je drugi mladić, koji je bio s M.T., koristio teslu kako bi napao D.S. Rezultat ovog brutalnog obračuna su teške telesne povrede koje je D.S. zadobio, uključujući prelom zgloba i druge povrede po celom telu.

Očekuje se da će policija i tužilaštvo nastaviti sa istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta. Takođe, zdravstveno stanje povređenog će biti praćeno kako bi se pružila odgovarajuća medicinska nega.

BONUS VIDEO: