ŠOKANTNE SLIKE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO STANIMIRA! Srećko leži GO sa muškarcima! (GALERIJA)


IZVOR: M.V.B. - 21.03.2024 | 15:16


Dvadesetogodišnji Srećko izazvao je pažnju javnosti svojim kontroverznim objavama na društvenim mrežama.

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock, facebook
ŠOKANTNE SLIKE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO STANIMIRA! Srećko leži GO sa muškarcima! (GALERIJA)

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Saša S. i Dalibor P., suočili su se sa teškim optužbama da su zajedno sa Srećkom S. mučili i silovali do smrti Stanimira Brajkovića.

Dvadesetogodišnji Srećko izazvao je pažnju javnosti svojim kontroverznim objavama na društvenim mrežama. Njegov profil je pun jezivih natpisa i pretnji, što je izazvalo zabrinutost među korisnicima interneta. Na društvenim mrežama Srećko S. redovno je delio nasilne sadržaje, a među objavama postoji i fotografija na kojoj nag pozira sa još dvojicom muškaraca u krevetu. POGLEDAJ GALERIJU

- 99 odsto sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1 odsto - navodi se u jednoj Srećkovoj objavi.

Na njegovom profilu mogu se pronaći fotografije na kojima pozira ispred policijskog automobila, pokazujući nepoštovanje prema autoritetima i promovišući opasnu vožnju. Ovakav vid ponašanja može imati ozbiljne posledice po bezbednost i druge učesnike u saobraćaju.

Srećkove fotografije takođe prikazuju isticanje zlatne "kajle" u stilu velikih mafijaša iz devedesetih godina. Ovakvo isticanje statusnih simbola može ukazivati na potrebu za pažnjom i potvrdom među vršnjacima, ali istovremeno može doprineti stvaranju negativnog imidža i uticati na percepciju javnosti.

Neki od Srećkovih postova, kako je spomenutio, prikazuju ga kako pozira u krevetu sa još dvojicom muškaraca, držeći flašu alkoholnog pića u rukama. Ovakav način predstavljanja može uticati na formiranje negativnih stavova i stereotipa o mladima, kao i promovisanje neodgovornog konzumiranje alkohola.
 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica Brajković Stanimira

Srećko S. nalazi se u zatvoru zbog saobraćajnih prekršaja, a iza rešetaka treba da provede 370 dana, dok je Dalibor P. zbog istih prekršaja i lične karte mora da robija 175 dana.

Treći osumnjičeni Saša S. u zatvoru je završio zbog toga što nije imao kartu za prevoz, pa je zbog toga otišao u zatvor na 10 dana.

BONUS VIDEO: