MAČKE LIZALE MIROSLAVLJEVU KRV, A SANELA MRTVA PIJANA ŠOKIRALA KAD JE REKLA KAKO JE NASTRADAO! Policija zatekla jezivu scenu na mestu ubistva kod Požege!


IZVOR: Republika - 15.03.2024 | 09:16


Kad je policija stigla, na Miroslavu su bile vidljive dve vrste povreda. Imao je prelom lobanje na dva mesta i ubodnu ranu u predelu grudi.

Foto: ST/Nemanja Pančić, RINA, Društvene mreže
MAČKE LIZALE MIROSLAVLJEVU KRV, A SANELA MRTVA PIJANA ŠOKIRALA KAD JE REKLA KAKO JE NASTRADAO! Policija zatekla jezivu scenu na mestu ubistva kod Požege!

Sanela S. (45) nakon svađe, ubila je svog muža Miroslava S. tako što ga je gađala tanjirom, a potom mu zabola nož u grudi.

Ubistvo se dogodilo juče u selu Prijanovići kod Požege.

Kad je policija stigla, na Miroslavu su bile vidljive dve vrste  povreda. Imao je prelom lobanje na dva mesta i ubodnu ranu u predelu grudi.

Čim je videla policiju, Sanela je rekla policiji da je Miroslav izvšio samoubistvo, iako je bilo i više nego očigledno da je čovek ubijen.

- Ona je po dolasku policije rekla da se Miroslav sam ubio i pravdala se da ona nije kriva, a na licu mesta zatečeno je i dosta mačaka koje su lizale krv ubijenog - otkriva za Alo! izvor blizak slučaju.

Sanela, koja je bila težak alkoholičar prema rečima komšija, bila je mrtva pijana u trenutku ubistva.

- Ona je te večeri muža poslala da kod komšija traži novac na zajam kako bi joj kupio rakiju. Kada je stigao kući ona se iznervirala što je došao praznih ruku i odmah je počela da se svađa, a onda je dohvatila nož i izbola ga - ispričala je rođaka supružnika.

Komšije su bile šokirane nakon što se desilo ubistvo u njihovoj okolini, izjavljujući da je Sanela zlostavljala svog muža, koji, kako kažu, "nije smeo ni da zucne" u njenoj prisutnosti.

- Nije smeo da je prijavi, pretila je da će ga ubiti - pričaju komšije.

Oni kažu da je Sanela bila veoma problematična, da je čak druge muškarc dovodila u Miroslavljevu kuću, a da on nije smeo ništa da joj kaže.

Bonus video