VARALI SU JEDNO DRUGO, SVAKO JE RADIO ŠTA JE HTEO, ČESTO SU SE I PSOVALI! Prijateljica otkriva detalje iz braka Nikole i Gordane iz Novog Sada, OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA!?


IZVOR: Republika/A.D. - 12.03.2024 | 12:29


Prijateljica para iz Novog Sada, NikoleT. koji je ubio Gordanu T. otkriva nepoznate detalje iz njihovog braka.

Foto: ST/Dragan Kadić
VARALI SU JEDNO DRUGO, SVAKO JE RADIO ŠTA JE HTEO, ČESTO SU SE I PSOVALI! Prijateljica otkriva detalje iz braka Nikole i Gordane iz Novog Sada, OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA!?

Nema kod od porodice, prijatelja i komšija Nikole T. i Gordane T. iz Novog Sada nije u šoku zbog zločina koji se dogodio. Nikola je ubio suprugu bušilicom, a onda pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta.

Njihova prijateljima priča da su oni imali skladan brak, ali ujedno i veoma slobodan.

- Oni su bili, malo je reći ljudi iz naroda, dobri sa svima, a nekako je bilo i smešno kako su on i Gordana pričali, svađali su se, ali to je više delovalo kao šala. Nikola je često psovao Gordanu pa onda i ona njega, posebno na proslavama kada se okupimo - kaže njihova prijateljica za Telegraf i dodaje:

- Imali su i nekog psa, Gordana je u poslednje vreme htele da ga udome, jer je kao nervirao je je bio opasan, ali je Nikola uvek uspevao da ga zadrži- dodaje ona. Kako saznajemo od naše sagovornice, oni su svake godine organizovali proslavu za Badnji dan za ceo komšiluk.

- Ma to je bilo ludilo, vatromet, jagnje, prase, muzika, niko nije znao da napravi štimung kao Nikola i Gordana, svi smo se tu okupljali svake godine - kaže ona i dodaje da ih je često posećivala i na njihovom štandu na Najlon pijaci i da je Nikola strastveno voleo pecanje, ali i akvarijume i ribice.

Ona ne isključuje i mogućnost da je u braku Nikole i Gordane bilo i prevara, ali kako kaže, ne veruje da je to bio motiv ubistva jer su imali otvoren brak i čak kaže da nije isključeno da su pričali jedno drugom o tome i razmenjivali iskustva.

Podsetimo, Nikola je sinoć ubio suprugu bušilicom, a onda pokušao da ubije sebe. Međutim, izvučen je iz reke i pružena mu je pomoć. Nakon što je suprugu Gordanu ubio, javio je ćerki šta je uradio, a nesrećna devojka je zatekla unakaženo telo majke u porodičnoj kući.

BONUS VIDEO