MILJANA KECMANOVIĆ STRAHUJE OD SINA: Dečak monstrum jedini zna njenu NAJVEĆU TAJNU - čini sve da Kosta ne iznese ISTINU! (FOTO)


IZVOR: Sanja BOJANOVIĆ - 09.03.2024 | 14:38


Majka mladog zlikovca ne prestaje da šokira, ovim potezom je zaprepastila sve.

Foto: ST/Vladimir Lukić
MILJANA KECMANOVIĆ STRAHUJE OD SINA: Dečak monstrum jedini zna njenu NAJVEĆU TAJNU - čini sve da Kosta ne iznese ISTINU! (FOTO)

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

Odnos Miljane i Koste Kecmanovića je oduvek bio turbulentan, ali sad kao da se majka dečaka-ubice unervozila. Kao da će mali zlikovac otkriti njene najmračnije tajne. 

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Porodica Kecmanović

"Strah je da ne isplivaju porodične tajne!" 

- Miljana je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je poruku. Molila ga je da ne svedoči protiv nje i Vladimira, kao da se boji da će dečak izneti svu porodičnu prljavštinu. Kosta zna sve o Miljani pošto je sa njombio najbliži, a ona muje oduvek sve pričala. Sada se plaši da neke njihove tajne on ne otkrije. Poručila mu je da misli na sestru, koja sada nema nikoga, da misli o njenom daljem životu koji je ionako dovoljno uništen. Nada se da će sin imati u sebi trunku saosećanja bar prema sestri i da neće svedočiti protiv roditelja i strpati ih u zatvor - priča izvor blizak Republici.

Protiv njegovih roditelja, Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović podignute su optužnice. Vladimir Kecmanović se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane Kecmanović pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica izvršio masovno ubistvo.

- Kosta je ćutke saslušao poruku, nije imao nikakvu reakciju, kao da ne čuje šta mu se govori. Niko ne zna šta će se desiti na suđenju, njegova majka nije u strahu ni za sebe ni za muža, brine se za ćerku i za to šta bi moglo da se desi sa njom zbog svega što je Kosta uradio njihovoj porodici - zaključio je naš izvor.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO