MIROLJUB PETROVIĆ OSUĐEN ZA NADRILEKARSTVO! Otišao "pod mač", EVO koja ga kazna čeka!


IZVOR: Republika/J.B. - 07.03.2024 | 15:24


Kod njega pronađeni tinkture, ekstrakti, čajevi...

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
MIROLJUB PETROVIĆ OSUĐEN ZA NADRILEKARSTVO! Otišao "pod mač", EVO koja ga kazna čeka!

U Leskovcu je pravosnažno okončan postupak protiv Miroljuba Petrovića iz Petrovca koji je oglašen krivim za krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara.

Takođe, njemu su oduzeti i predmeti izvršenja krivičnog dela - tinkture, ekstrakti, čajevi i sokovi, navodi se u saopštenju Višeg suda u Leskovcu.

Kako se navodi, to je odlučio Viši sud u Leskovcu, čijom odlukom je odbijena žalba Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu izjavljena u delu odluke o krivičnoj sankciji i potvrđena je presuda Osnovnog suda u Leskovcu.

Podsećamo, optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića, pseudoakademika i jednog od najpoznatijih antivaksera, podiglo je Osnovno tužilaštvo u Leskovcu, a on se tereti da je bez dozvole za lek, spravljao biljne lekove, ekstrate, čajeve i sokove i tako lečio više osoba, među kojima su sada i dvojica pokojnika.

U leskovački Sud 29. jula 2022. godine je stigao optužni predlog, a u saopštenju leskovačkog Tužilaštva, stoji je da on podnet protiv P. M. iz Petrovca.

On se teretiO za krivično dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.

Široj javnosti Miroljub Petrović postao je poznat po rečenici "Ideš pod mač, bato."

Miroljubovi kvazi recepti za izlečenje od teških bolesti

 

*Bilo bi poželjno da svaki dan tokom deset dana radite pre podne najkasnije do 16 časova popodne klistiranje kafom za čišćenje jetre*Uz to ide i tretman toplom kadom za jačanje imuniteta*Na obolela mesta stavljati obloge od ricinusovog ulja preko noći
*Vežbanje da se pozitivno razmišlja i druženje samo sa pozitivnim ljudima
*Kod lekara preporučejm da ne idete
*Izbacivati lekove protiv bolova
*Pet do deset dana čišćenje creva korišćenjem formule “Creva!”, a preko dana pet puta formula “Creva2”
 *U isto vreme pet do deset dana budite samo na ceđenim sokovima, a nakon toga prelazite na sirovu biljnu hranu
 *Ujutro na prazan stomak sok za čišćenje jetre i žuči, potom sedam dana za bubrege i bešiku pa opet sedam dana sok za jetru, pa sedam dana sok za bubrege. Sok za bubrege primera radi sadrži limun i ljutu alevu papriku...

BONUS VIDEO