IZ KUĆE ODZVANJAJU PLAČ I JAUCI! Cela porodica, naročito deca, neutešni! KRENULA POTRAGA ZA NESTALOM SAŠKOM (30) IZ LESKOVCA!


IZVOR: Republika - 29.02.2024 | 10:48


Prisutan je veliki broj policije i policijskih vozila ,koji su se grupisali u jednom dvorištu preko puta porodične kuće nestale Saške i tu ne dozvoljavaju nikome prilaz.

Foto: Društvene mreže
IZ KUĆE ODZVANJAJU PLAČ I JAUCI! Cela porodica, naročito deca, neutešni! KRENULA POTRAGA ZA NESTALOM SAŠKOM (30) IZ LESKOVCA!

Majka dvoje dece Saška Jovanović (30) iz sela Čekmin kod Leskovca nestala je pre tri dana na putu do posla

Od Saške nema ni traga, ni glasa, a danas su se, u mestu Čekmin kod Leskovca, ispred kuće u kojoj živi nestala žena (30), okupili su se meštani, njeni prijatelji i rođaci, i krenuli su u potragu za njom. Više od 50 ljudi se okupilo i krenulo najpre ka obližnjoj šumi.

Prisutan je veliki broj policije i policijskih vozila ,koji su se grupisali u jednom dvorištu preko puta porodične kuće nestale Saške i tu ne dozvoljavaju nikome prilaz. Takođe, i vozilo Hitne pomoći je na terenu.

Iz Saškine kuće se čuje plač, ispred kuće je viđen i njen suprug, međutim, on nije želeo da daje izjave novinarima, delovao je kao da se krije, piše Kurir.

- Molio bih za pomoć svakog ko može i želi da pomogne u potrazi za mojom sestrom koja je nestala pre tri dana, da obiđeno sve detaljno delove oko sela. Molio bih sve dobre ljude da pomognu, svaka pomoć je dobrodošla - napisao je juče Saškin brat na društvenim mrežama

Saškin mobilni telefon, polomljen, sa karticom unutra, nađen je prethodnih dana.

Supružnici Jovanović imaju dvoje maloletne dece, a njihove komšije tvrde da žive u skladnim odnosima.

U nastojanju da pronađu svoju voljenu majku, članovi porodice apeluju na javnost da podele bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi. Molba za pomoć širi se kroz društvene mreže, uz navođenje telefonskog broja 061/6185898 za sve koji imaju relevantne informacije.U selu Čekmin, gde se svako zna, nestanak Saške Jovanović ostavlja prazninu koja se oseća duboko. Njeni komšije, prijatelji i rodbina udružuju snage u nadi da će Saška biti pronađena bezbedna i zdrava, vraćajući mir i spokoj u njihovu zajednicu.

Bonus video