STEFANU SAVIĆU NAPRAVILI SAČEKUŠU! Ubice MMA borca IMALE DOUŠNIKE U DORĆOLETI!


IZVOR: Republika/A.K.G. - 28.02.2024 | 09:44


Deda ubiejnog mladića kaže da su toj ekipi dojavili da je njegov unuk bio baš na tom mestu.

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook
STEFANU SAVIĆU NAPRAVILI SAČEKUŠU! Ubice MMA borca IMALE DOUŠNIKE U DORĆOLETI!

MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen u noći između 24. i 25. februara, kada su ga nasmrt izboli osumnjičeni Vasilije Gačević i Marko Daničić, koji se od tog trenutka nalaze u bekstvu i za kojima pripadnici MUP intenzivno tragaju.

Prema saznanjima do kojih je došla Republika, ubice su imale doušnike, koji su im javljali tačno kretanje Stefana Savića.

- Vasilije i Marko nisu delovali sami, već su imali i pomoć određenih ljudi koji su se nalazili u lokalu, gde je bio i MMA borac. Oni su ih obavestili kada je ušao u lokal, kuda se kreće, ali i trenutak napuštanja restorana "Dorćoleta", gde su ga i sačekali osumnjičeni - objašnjava izvor upoznat sa slučajem za naš portal.

Ove navode potvrdio je i deda ubijenog mladića Radoš.

- Njega su navukli, bila je neka devojka sa drugom, oni su izašli iz kluba, a pre toga su ga unutra provocirali. Neko je javio toj ekipi koja ga je čekala ispred i onda je nastalo to što je nastalo. On nikada nije bio problematičan, jedini incident koji je imao je kada je branio tog druga pre dve godina - kaže Radoš.

Sa suzama u očima dodaje da je Stefan jedini muški Savić i da su već mesec dana pravili planove da pređe da živi u Italiju, pošto tamo imaju porodični biznis.

- Eto, to nismo dočekali...

BONUS VIDEO