REPUBLIKA NA LICU MESTA! Evo gde je pronađen reprezentativac Srbije STEFAN SAVIĆ: MMA borac krvnički izboden, preminuo u bolnici (FOTO)


IZVOR: Republika/D.B. - 25.02.2024 | 13:16


Mladić je, kako smo saznali, izboden ispreD poznatog beogradskog kluba "Dorćoleta".

Foto: ST/Dragan Kadić,youtube/printcreen/MMA INSTITUT
REPUBLIKA NA LICU MESTA! Evo gde je pronađen reprezentativac Srbije STEFAN SAVIĆ: MMA borac krvnički izboden, preminuo u bolnici (FOTO)

Brojne ljubitelje sporta u Srbiji  danas je šokirala vest o smrti Stefana Savića (23), MMA reprezentativca Srbije i osvajača medalje na Svetskom prvenstvu.

Podsetimo, Savić je preminuo u nedelju 25. februara, nakon što je zatečen na uglu Dobračine i Dunavske posle ponoći, a izboden je, kako saznajemo ispred poznatog kluba "Dorćoleta". 

Savić je pronađen sa ubodnim ranama, i prebačen  hitno u bolnicu, ali lekari nažalost nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Prve informacije o zločinu na Dorćolu nisu govorile da se radi o sportisti, međutim, iz Urgentnog centra je potvrđeno Sportalu da je jedan od preminulih mladića upravo MMA borac.

- Stražar sam i sinoć sam radio. Video sam neku gužvu tu na uglu, ali isprava nisam shvatio o čemu se radi. Kada sam prišao malo bliže video sam Hitnu i policiju sve je bilo blokirano - kaže za Kurir stražar koji čuvar jednu firmu u blizini napada i dodaje:

- Među okupljenima čuo sam da je neki mladić izboden u srce nakon što ga je drugi jurio niz Dobričinu ulicu. Navodno, imali su prethodno neki sukob i ovaj ga je uz neke psovke izbo.

Ekipa portala Republike je danas na licu mesta, gde je i dalje prisutna policija.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, Stefan je krajem 2023. godine došao do najvećeg uspeha u karijeri kada je osvojio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani.

BONUS VIDEO: