OVO JE NADA IZ RAKOVCA KOJU JE ZET SVIREPO UBIO! Skočila na nož da spasi ćerku - celo selo tuguje!


IZVOR: M.B. - 19.02.2024 | 13:54


Tragična smrt Nade Četnik.

Foto: MUP. Nemanja Pančić, Facebook - Nada Cetnik
OVO JE NADA IZ RAKOVCA KOJU JE ZET SVIREPO UBIO! Skočila na nož da spasi ćerku - celo selo tuguje!

U selu Rakovac kod Beočina sinoć se desila tragična smrt Nade Četnik (75), koja je pokušala da spasi svoju 47-godišnju ćerku Draganu Radić od napada bivšeg supruga Branislava Radića (48). Nada je herojski pokušala da zaštiti svoju ćerku, ali je nažalost platila životom.

Porodična drama u Rakovcu

Dvostruko ubistvo koje je potreslo selo Rakovac dogodilo se u porodičnoj kući u kojoj su živele žrtve i njihov osumnjičeni napadač. Ovaj tragičan događaj ostavio je sve u šoku, a komšije koje su ih poznavale okupljaju se ispred kuće kako bi izrazile saučešće i pružile podršku porodici.

Reakcije komšija

Svi koji su poznavali Nadu i Draganu izražavaju šok i nevericu zbog tragičnog događaja. Ističu da su bile omiljene u selu i da su uvek bile spremne da pomognu svojim komšijama. Njihova hrabrost i dobrotu ističu kao nešto što će pamtiti zauvek.

- Bila je dobra žena, čestita i vredna. Na kafi mi je jednom prilikom rekla da ima problema sa njim. Niko se nije nadao da će doći do ovoga - kaže komšinica.- Bila je dobra žena, čestita i vredna. Na kafi mi je jednom prilikom rekla da ima problema sa njim. Niko se nije nadao da će doći do ovoga - kaže komšinica..

Zabrinutost komšija

- Svi znamo Branislava. Što bi rekli ljudi čovek preke naravi. Dolazio je, odlazio iz njene kuće. Svađali se i mirili. Bio i u zatvoru zbog nasilja u porodici. Koliko sam ja čuo imao je zabranu prilaska. Sinoć sam čuo lavaž i zavijanje pasa. Imao sam osećaj da se nešto loše u toj kući desilo - priča jedan od komšija i dodaje kako je čuo da je Nada pokušala da spasi ćerku, ali da u tome nije uspela.


Branislav je inače sluzio uslovnu ztvorsku kaznu u trajanju od 8 meseci i imao je zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi Dragani.