UDES KOD LOZNICE! Vozilo skrenulo sa puta i napravilo KARAMBOL u saobraćaju! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.G. - 18.02.2024 | 17:36


Na licu mesta su policijske snage koje vrše uviđaj kako bi utvrdile uzroke ove saobraćajne nesreće.

Foto: shutterstock
UDES KOD LOZNICE! Vozilo skrenulo sa puta i napravilo KARAMBOL u saobraćaju! (FOTO)

Danas popodne, u mestu Gornje Nedeljice, nedaleko od Loznice, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila.

Prema dostupnim informacijama sa Instagram stranice "192_rs", jedno vozilo je nakon sudara sletelo sa puta, dok trenutno nije poznato stanje učesnika, kao ni uzrok ovog nezgode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Policijski uviđaj na terenu

Na licu mesta su policijske snage koje vrše uviđaj kako bi utvrdile uzroke ove saobraćajne nesreće. Saobraćaj je zbog ovog incidenta trenutno usporen, a vozači se pozivaju na dodatni oprez i strpljenje dok se situacija ne reši, prenosi Blic.

Nepoznato stanje učesnika

Detalji o stanju učesnika nesreće još uvek nisu dostupni javnosti, te se očekuje zvanično saopštenje nadležnih organa o eventualnim povredama i okolnostima pod kojima je došlo do ove nezgode.

Apel za oprez u saobraćaju

Ova nesreća još jednom upozorava na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje pod uslovima koji su bezbedni za sve učesnike u saobraćaju. Apelujemo na sve vozače da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju kako bi se smanjio broj ovakvih nezgoda.


U očekivanju zvaničnih informacija o uzrocima ove saobraćajne nesreće, važno je naglasiti da je bezbednost u saobraćaju od presudnog značaja. Nadamo se da će učesnici ove nesreće proći sa što manje povreda, a ostaje nam da sačekamo detaljnije informacije o ovom događaju.

(Blic)

BONUS VIDEO