PROGLASITE ME LUDIM, ILI... Monstruozni Kosta Kecmanović izgovorio JEZIVU REČENICU - njegovom iživljavanju NEMA KRAJA!


IZVOR: Sanja BOJANOVIĆ - 05.02.2024 | 11:05


Monstruozni dečak-ubica ne prestaje da se iživljava.

Foto: shutterstock, google earth/printscreen
PROGLASITE ME LUDIM, ILI... Monstruozni Kosta Kecmanović izgovorio JEZIVU REČENICU - njegovom iživljavanju NEMA KRAJA!

Monstruozni dečak-ubica Kosta Kecmanović koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru počinio masakr ubivši devetoro dece i školskog čuvara i ranivši petoro učenika iz svog razreda i nastavnicu istorije nastavlja da divlja po Klinici. 

Inače, Kecmanović je od dana masakra smešten na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde ga veštači lekarski tim. Sve vreme se nalazi pod budnim okom policije i bezbedonosnih službi, a strogo kontrolisano se školuje preko računara u školi "Dr Dragan Hercog" koja edukuje decu na bolničkom ili kućnom lečenju. 

Mesecima unazad on pokazuje ravnodušnost i nezainteresovanost za sve što je učinio, a jedino što ga zanima jesu njegovi uslovi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu u kojoj se nalazi.

- Iako je svestan situacije u koju je sam sebe doveo, odnosno, da se nalazi na Klinici u kojoj su jasna i stroga pravila, on ne odustaje od svojih prohteva. Poslednje što je tražio sve prisutne je ostavilo u šoku, upravo zbog reči koje je izgovorio - naveo je izvor iz istrage.

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović

"Proglasite me ludim ili me pustite!"

Dečak-ubica ne prestaje da divlja, verbalno napada zaposlene na Klinici i hiteriše. 

- "Proglasite me ludim, ili me pustite danas" je rečenica koju je dečak uputio osoblju. Vidno je iznervirano izjavio to. Doktori su ostali u šoku - kaže izvor. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO