MILJANA KECMANOVIĆ PONIŽAVA RODITELJE UBIJENE DECE! Majka monstruma na suđenje dolazi kao na modnu pistu, oni očajni: Ja šminku više ne koristim, često plačem!


IZVOR: Republika/A.K.G. - 01.02.2024 | 11:53


Na Miljanino hladnokrvno ponašanje niko nije ostao ravnodušan.

Foto: ST/Nemanja Pančić
MILJANA KECMANOVIĆ PONIŽAVA RODITELJE UBIJENE DECE! Majka monstruma na suđenje dolazi kao na modnu pistu, oni očajni: Ja šminku više ne koristim, često plačem!

Višem sudu u Beogradu 29. i 30. januara počelo je suđenje ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole Dragana Vlahovića.

Neutešni roditelji tragično nastradale dece u Palati pravde ćutke su, sa slikama svojih mališana u rukama, posmatrali hladnokrvno ponašanje Miljane Kecmanović, koja je na suđenje došla našminkana i u skupocenoj odeći.

Dok su roditelji žrtava njenog sina Koste Kecmanovića na suđenje došli ispijeni, uplakani i utučeni, sa druge strane, ona je sa karminom na usnama, isfenirana i sređena nadmeno gledala u njih.

Povodom ovih tužnih scena, na društvenoj mreži Fejsbuk, majka ubijene Ane Božović prokomentarisala je njeno bahato i bezobzirno ponašanje i iznela svoj doživljaj sa suđenja. Kako je istakla, nju je najviše pogodio njen izraz lica. 

- Miljana Kecmanović, majka masovnog ubice iz Ribnikara na glavnom pretresu nije krila dobro raspoloženje. Njen izraz lica mi govori da za sada sve ide po planu. Koliko vidim, uspela je i da se našminka. Ne znam, ja recimo šminku više uopšte ne koristim. Često plačem - glasile su tužne misli Ninele Radičević.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predlaže kaznu zatvora od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, kaznu od dve i po godine zatvora za Miljanu Kecmanović, dok su za Ratka I. i Nemanju M. predložene kazne zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se suočava sa optužbom za teško delo protiv opšte sigurnosti, zbog obučavanja svog 13-godišnjeg sina za rukovanje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i nebezbednog čuvanja oružja, što nije primereno uzrastu deteta i zakonskim standardima.

BONUS VIDEO